SPAUSDINIMAS

Geriausi namų spausdintuvai derinantiems darbą biure ir namuose

Atraskite tinkamiausią jūsų poreikiams ir biudžetui „Canon“ spausdintuvą namų biurui.
Moteris sėdi prie stalo naudodama ant spaudinio žymeklį. Šalia padėtas spausdintuvas „Canon MAXIFY“, pro priešais esantį didelį langą matosi sodas.

Laikai keičiasi. Daugiau nei kada nors žmonių dalį laiko dirba iš namų ir eina į biurą tik kai tai išties būtina. Jamie Watson yra puikus pavyzdys. Bristolyje įsikūrusios rinkodaros agentūros strategijos direktorius, dirbantis su klientais, tyrimų komanda ir kūrybinių koncepcijų komanda, pavertė savo valgomąjį namų biuru.

„Jei darbo labai daug, namuose pabėgu nuo blaškančios biuro aplinkos, – sako jis. – Taip patogiau planuoti laiką, o darbo valandos šiek tiek laisvesnės nei tradiciniame biure. Žinoma, nereikia važinėti į darbą ir atgal, todėl per dieną padarai daugiau. Man patinka važinėtis dviračiu, todėl galiu tai daryti neskaičiuodamas, kiek laiko turėsiu sugaišti kelionei į darbą ir atgal.“

Jamie labai greitai suprato patikimo spausdintuvo svarbą ir nusprendė, kad „Canon“ PIXMA TR4650 serijos namų biuro spausdintuvas idealiai tinka konkretiems jo poreikiams. Bet tai tikrai nėra vienintelis variantas. „Canon“ siūlo didelį PIXMA ir MAXIFY spausdintuvų asortimentą, apimantį tokį modelius kaip PIXMA TS7750i, MAXIFY GX1050 ir MAXIFY GX2050. Tai tobuli namų biuro spausdintuvai žmonėms, kurie, kaip Jamie, anksčiau spausdindavo biuro aplinkoje. Šiems spausdintuvams būdingas paprastas konfigūravimas ir intuityvus naudojimas. Jie greiti, efektyvūs ir ekonomiški, bet užtikrina profesionalią spausdinimo kokybę, kuria jūsų verslas gali pasikliauti.

Jamie pasakoja, kaip jo namų spausdintuvas padeda atsitraukti nuo ekrano ir visiškai pasinerti į namuose vykdomus projektus, o mes pristatysime keletą kitų privalumų, kuriuos „Canon“ spausdintuvai siūlo namų biurui.

Vyras tiesia ranką į priekinę spausdintuvo „Canon PIXMA“ dalį.

Namuose nėra pagalbinio personalo, kuris padeda biure, todėl patikimumas ir priežiūros paprastumas tampa dar svarbesni. „4 viename“ „Canon“ PIXMA TR4650 serijos spausdintuvas turi 4 spalvų hibridinę rašalo sistemą „Hybrid Ink“ ir patobulintą kasečių įdėjimą, todėl jas pakeisti galima dar paprasčiau.

Spaudinys – tai aiškumas

PIXMA TR4650 serijos spausdintuvas padeda Jamie'ui atsitraukti nuo nešiojamojo kompiuterio, mažiau laiko leisti prie ekrano ir visą dėmesį sutelkti į spausdintas darbui reikalingų dokumentų kopijas. „Man labiau patinka skaityti klientų informaciją popieriuje, – sako Jamie, – taip geriau įsigilinu, nes niekas ekrane neblaško – jokie el. laiškai ar komandos pokalbiai internetu. Lengviau susikaupiu skaitydamas, atskiriu, kas svarbu ir pridedu klausimų. Man pavyksta geriau įsigilinti į tai, ką darau ir skaitau.

„Peržiūrėdamas iš tyrimų agentūrų gautus apklausų rezultatus su daugybe lentelių ir diagramų pastebėjau, kad šiuos duomenis paprasčiau peržiūrėti išdėliojus ir lyginant kelis popieriaus lapus, nei naršant skaidres“, – sako jis.

Dirbant biure iš tiesų nereikia rūpintis spausdintuvo įdiegimu, popieriumi ir rašalu. Taip turėtų būti ir namuose. Dokumentų išėmimo priminimas, patobulintas priekinis popieriaus dėklas, kad būtų patogiau ir greičiau įdėti popierių, paprastai įdedama kasetė – visa tai padaro šį spausdintuvą patogų ir veiksmingą naudoti tokiems specialistams kaip Jamie.

Kai kuriuose regionuose tam tikriems „Canon“ spausdintuvams siūlomos prenumeratos tipo rašalo pristatymo paslaugos. „Canon“ automatinio rašalo pristatymo paslauga panaikina vieną administravimo užduotį, nes rašalo lygis jūsų spausdintuve stebimas automatiškai, o naujos rašalo kasetės ar buteliukai pristatomi prie jūsų durų iš anksto. Galite nemokamai registruotis šiai paslaugai ir bet kada jos atsisakyti, jei norėsite. Naudodamiesi PIXMA spausdinimo planu galite pasirinkti savo poreikiams tinkamą spausdinimo planą ir mokėti nuo spausdinimo kiekio priklausantį fiksuotą mėnesinį mokestį, o rašalas bus pristatytas dar prieš jam baigiantis.

Naudotojo ranka spaudžia mygtuką ant darbo stalo padėto spausdintuvo „Canon PIXMA“ valdymo skydelyje.

„Canon“ PIXMA TS7650i ir PIXMA TS7750i spausdintuvai yra nebrangūs, bet labai universalūs. Juose naudojamu pigmentiniu juodu rašalu galima išspausdinti ryškius nespalvotus dokumentus, kurie bus labai atsparūs tepliojimui net ir naudojant žymeklius, o dažiklių pagrindo spalvotu rašalu išspausdinsite kokybiškas nuotraukas ant blizgaus fotopopieriaus.

Daugiafunkciai spausdintuvai hibridiniam darbui

Kaip ir Jamie'o naudojamas „Canon PIXMA TR4650“ serijos spausdintuvas, modelis PIXMA TS7650i – tai universalus biudžetinis spausdintuvas, tinkamas spausdinti ne tik verslo dokumentus, bet ir nuotraukas bei rankdarbius. Dėl kompaktiško dydžio jis puikiai tiks, jei turite mažai vietos, o naujos kartos spausdinimo galvutės užtikrina didelį spausdinimo greitį: maždaug 15 v./min. (vaizdų per minutę) nespalvotai ir 10 v./min. spalvotai. Be to, tai pirmasis „Canon“ spausdintuvas namams su žymekliams atspariu juodu rašalu, savybėmis nenusileidžiantis verslui skirtiems GX modeliams, todėl galėsite naudoti žymeklius be jokio pavojaus išteplioti tekstą. Jame netgi yra pakreipiamas spalvinis jutiklinis ekranas su skirtingomis sąsajomis darbinėms, mokslo ir kasdienio gyvenimo užduotims. Pasiekiama puiki spausdinimo kokybė, o pažangios „Wi-Fi“ spausdinimo funkcijos suteikia galimybę nuskaityti tiesiai į išmanųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį. PIXMA TS7750i modelyje taip pat yra automatinis dokumentų tiektuvas, leidžiantis lengviau nuskaityti ar kopijuoti iš kelių puslapių sudarytus dokumentus – idealu namų biurui.

„Canon“ MAXIFY GX1050 – labiau į verslą orientuotas universalus spausdintuvas, padėsiantis sklandžiai suderinti darbą biure ir iš namų. Pritaikoma spalvinio jutiklinio ekrano sąsaja suteikia galimybę atlikti sudėtingas, bet dažnai kartojamas užduotis, pavyzdžiui, debesijos pagrindo spausdinimą ir nuskaitymą, paspaudžiant vos vieną ar du mygtukus. Naudojamos pildomosios „MegaTank“ rašalinės, todėl su vienu rašalo buteliukų rinkiniu galėsite išspausdinti tūkstančius vienspalvių ir spalvotų dokumentų – tai padeda taupyti laiką ir pinigus, palyginti su tipiniais kasetiniais namų biuro spausdintuvais. Visi rašalai yra pigmentiniai ir atsparūs tepliojimui – spausdinant tiek spalvotus, tiek vienspalvius dokumentus. Jis greitas kaip ir PIXMA TS7650i: spausdinimo sparta siekia maždaug 15 v./min. nespalvotai ir 10 v./min. spalvotai, be to, MAXIFY GX2050 modelis turi automatinį dokumentų tiektuvą skaitytuvui ir gali siųsti dokumentus faksu.

Žmogus naudojasi išmaniuoju telefonu norėdamas spausdinti „Canon“ spausdintuvu namams.

Naudodamiesi programėle „Canon PRINT“ galite valdyti visas „Canon“ spausdintuvų su „Wi-Fi“ ryšiu funkcijas iš išmaniojo telefono arba planšetinio kompiuterio: nuo sąrankos, spausdinimo, kopijavimo ir nuskaitymo iki priežiūros, rašalo lygio tikrinimo ir netgi naujo rašalo pirkimo. Todėl Jamie gali bet kada atsitraukti nuo nešiojamojo kompiuterio. „Net ir dirbant nuotoliniu būdu, – pasakoja jis, – nuolat kas nors skambina ir siunčia žinutes. Pasitraukęs nuo kompiuterio pasitrauki nuo trukdžių. Atsispausdinu, ką reikia, ir einu perskaityti apačioje virtuvėje, kad galėčiau geriau susikaupti.“

Žmogus rašo ant išspausdintos pristatymo skaidrės, šalia ant stalo padėtas „Canon“ spausdintuvas.

Spaudiniai turi daug privalumų – galite paskleisti juos ant stalo ir palyginti, užsirašyti pastabų ar nusinešti kitur. Kartais Jamie pradeda daryti užduotis ant popieriaus, o tada pasinaudoja spausdintuvo nuskaitymo funkcijomis. „Jei rengiu prekių ženklo strategijos projektus arba prekių ženklo koncepciją, dažniausiai rašau ranka, – sako jis. – Tada nuskaitau ir el. paštu išsiunčiu kitiems komandos nariams kaip juodraštį, užuot sėdėjęs ir dėliojęs viską pateikčių kūrimo programa.“

Sujungti pieštuką ir popierių skaitmena

„Canon“ spausdintuvai su „Wi-Fi“ ryšiu leidžia lengvai spausdinti, kopijuoti ir nuskaityti iš išmaniojo telefono arba planšetinio kompiuterio naudojant programėlę „Canon PRINT“, taip pat tikrinti spausdintuvo būseną ir rašalo lygį, kai jis prijungtas prie „Wi-Fi“ tinklo.

Jamie mano, kad programėlė „Canon PRINT“ suteikia daug privalumų. „Labai paprasta konfigūruoti ją spausdintuve, o man tai labai svarbu, nes turbūt visų anksčiau mano turėtų spausdintuvų nustatymas ir paruošimas darbui trukdavo maždaug penkias dienas. O šis viską padarė pats“, – džiugiai sako Jamie.

Be to, jame yra naudinga jungtis su „Easy-Layout Editor“: prieš spausdinant įvairius dokumentus, pavyzdžiui, PDF ar vaizdo failus, galima sudėti juos į vieną puslapį – tai labai praverčia dirbant tokį darbą kaip Jamie.

Moteris deda šūsnį dokumentų į dėklą ant šalia padėto spausdintuvo „Canon PIXMA“.

Namų biure dažnai trūksta vietos, bet spausdintuve PIXMA TS7650i yra vietą taupanti vidinė popieriaus tiekimo kasetė ir galinis tiektuvas su patogiu permatomu dangčiu specialioms medžiagoms ir fotopopieriui. Modelyje PIXMA TS7750i (jis parodytas čia) taip pat yra automatinis dokumentų tiektuvas, padedantis lengvai nuskaityti ir kopijuoti kelių puslapių dokumentus.

„Canon“ programėlių privalumai hibridiniam darbui

Naudodami programėlę „Canon PRINT“ galite nuskaityti ir spausdinti į debesiją ir iš jos1. Tai didelis pranašumas derinant darbą biure su darbu iš namų, kai reikia bendrinti dokumentus su kolegomis biure arba kitose nutolusiose vietose.

„PIXMA Cloud Link“ puikiai tinka nedidelėms įmonėms, kurios bendrina ir saugo turinį bendroje debesijos tarnyboje, pvz., „Google Drive™“, „Dropbox™“ ar „Evernote®“2, nes norėdami spausdinti šiuos failus, pasieksite juos iš bet kur.

Kai komandos pateikia projekto sumanymus, pasak Jamie, lengviau įvertinti rengiamas kūrybines idėjas pirma atsispausdinus dokumentus ir brėžinius ir juos peržiūrėjus – tada kabinti ant sienos ar išdėlioti.

„Kai mūsų kūrybinės komandos pateikia mums kūrybinius sumanymus (tai gali būti projektų brėžiniai), dažniausiai tenka padirbėti – mintis sukasi kur nors galvoje, – pasakoja jis. – Todėl man patinka atsispausdinti juos, tada, matydamas atspausdintą brėžinį ir pakabintą ant sienos ar padėtą ant stalo, galiu ramiai apgalvoti. Taip lengviau – galiu dirstelėti ir toliau galvoti.“

Dar vienas privalumas hibridiniam darbui – nemokama paslauga „Canon PosterArtist“. Čia rasite tūkstančius visapusiškai pritaikomų maketų, kuriuos papildo kokybiški meniniai šablonai skrajutėms, reklamjuostėms ir plakatams kurti. Jei kuriate daug rinkodaros medžiagos, ši paslauga puikiai tiks prie MAXIFY GX1050 ir kitų „Canon MegaTank“ spausdintuvų didelės talpos rašalinių ir mažų eksploatacijos sąnaudų.

„Canon“ spausdintuvas prie kambarinio augalo, telefono ir kelių spaudinių.

Jamie yra fotografijos entuziastas ir mėgsta pasivaikščioti su fotoaparatu – o naudojantis „Canon“ PIXMA TR4650 serijos spausdintuvu galima kurti kokybiškus nuotraukų spaudinius ir iškabinti juos namuose.

Vyras peržiūri išspausdintas nuotraukas, fone ant namų biuro stalo padėtas spausdintuvas „Canon PIXMA“.

Jei reikia universalaus spausdintuvo kasdienėms užduotims ir darbui, puikiai tiks PIXMA TS7650i ir PIXMA TS7750i. Juose yra daugybė funkcijų, lengvai pasiekiamų naudojantis spalviniu jutikliniu ekranu, jie tobulai tinka įvairiems dokumentams, nuotraukoms ir rankdarbiams spausdinti.

Universalus spausdinimas namuose

„Canon“ PIXMA ir MAXIFY asortimentų spausdintuvai puikiai tinka ne tik hibridiniam darbui – jie pakankamai universalūs ir studijoms namuose, vaikų namų darbams ruošti bei šeimos nuotraukoms spausdinti. „Canon“ programėlė „Easy-PhotoPrint Editor“ padės lengvai kurti įvairius originalius dalykus su nuotraukomis, pvz., norimo dydžio spaudinius, kalendorius ir stačiakampius nuotraukų koliažus asmeniniams projektams namuose arba darbe.

Entuziastingas fotografijos mėgėjas Jamie naudoja PIXMA TR4650 serijos spausdintuvą spausdindamas nuotraukas įrėminti, nes išspausdinti 4x6 col. nuotraukas be paraščių galima vos per kelias sekundes. Tą patį galima pasakyti ir apie PIXMA TS7650i bei PIXMA TS7750i, kuriuose naudojami dažiklių pagrindo spalviniai rašalai leidžia kokybiškai spausdinti ant blizgaus fotopopieriaus.

Galų gale, spausdintuvas tiesiog būtinas, kai dirbate iš namų. Nesvarbu, ar ieškote kompaktiško spausdintuvo, tilpsiančio namų biuro erdvėje, greito spausdintuvo produktyvumui padidinti ar debesijai paruošto spausdintuvo, padėsiančio sklandžiai derinti darbą biure ir namuose, rasite „Canon“ spausdintuvą visiems savo poreikiams patenkinti. Sužinokite daugiau apie „Canon“ spausdintuvų namams ir mažosioms įmonėms asortimentą ir jiems keliamus reikalavimus bei išbandykite „Canon“ internetinę spausdintuvo pasirinkimo priemonę, kuri padės rasti jūsų reikmėms tinkamą spausdintuvą.


Autoriai Lorna Dockerill ir Matthew Richards

  1. Nuskaitymo į debesijos serverį ir nuskaitymo į el. paštą funkcijos siūlomos tik originalaus „Canon“ rašalo naudotojams.
  2. „Google“ ir „Google Drive“ yra „Google LLC“ prekių ženklai, ir ši svetainė jokiu būdu nėra patvirtinta arba susijusi su „Google“. „Dropbox“ yra „Dropbox, Inc.“ prekių ženklas. „Evernote“ yra registruotasis „Evernote Corporation“ prekių ženklas, naudojamas pagal licenciją.

Susiję gaminiai

  • PIXMA TR4650 Series

    Rašaliniai spausdintuvai

    PIXMA TR4650 serija

    Spausdinkite, kopijuokite, nuskaitykite ir naudokite fakso funkcijas – tai taip paprasta dirbant namuose su šiuo kompaktišku ir paprastai naudojamu universaliu įrenginiu.
  • Spausdintuvai namams

    PIXMA TS7650i

    Greitas, aukštos kokybės spausdintuvas, kuris dėl kompaktiško dydžio ir supaprastinto naudojimo sklandžiai įsilieja į jūsų namų gyvenimą.
  • Spausdintuvai namams

    PIXMA TS7750i

    Greitas, aukštos kokybės spausdintuvas, kuris dėl kompaktiško dydžio ir supaprastinto naudojimo sklandžiai įsilieja į jūsų namų gyvenimą.
  • Spausdintuvai mažam biurui

    MAXIFY GX1050

    Dirbkite produktyviai namuose naudodamiesi šiuo sparčiu, kompaktišku, patogiu ir ekonomišku spausdintuvu „trys viename“ su pildomomis rašalinėmis.
  • Spausdintuvai mažam biurui

    MAXIFY GX2050

    Dirbkite produktyviai namuose naudodamiesi šiuo sparčiu, kompaktišku ir ekonomišku spausdintuvu „keturi viename“ su 35 lapų automatiniu dokumentų tiektuvu.
  • Susiję straipsniai

  • SPAUSDINIMO PATARIMAI

    Kaip saugiai spausdinti

    8 būdai, kaip naudoti „Canon“ spausdintuvo saugos funkcijas saugiam spausdinimui užtikrinti.

  • SPAUSDINIMAS

    Kaip naudoti spausdintuvą su belaidžio ryšio funkcija

    Išmanūs būdai išnaudoti visas savo spausdintuvo su belaidžio ryšio funkcija galimybes.

  • SPAUSDINIMAS

    Jums tinkama „Canon“ spausdinimo programėlė

    Būkite kūrybingi ir organizuoti naudodamiesi „Canon“ spausdinimo programomis – jos tiks kiekvienam projektui.

  • SPAUSDINIMAS

    Rašalinis ar lazerinis spausdintuvas – kuris iš jų tinkamiausias jums?

    Sužinokite „Canon“ rašalinių ir lazerinių spausdintuvų skirtumus ir atsižvelgdami į savo poreikius išsiaiškinkite, kuris geriausiai tinka jums.