KOMPAKTINIAI FOTOAPARATAI

Kodėl „PowerShot G7 X Mark III“ yra geriausias kompaktinis „Canon“ fotoaparatas kūrybai

Sužinokite, kaip šis kišenėje telpantis 4K transliuojantis fotoaparatas gali atskleisti jūsų kūrybiškumą ir nepastebimai įsilieti į jūsų kasdienybę.
Moteris, šalia nešiojamojo kompiuterio nustatanti savo „Canon PowerShot G7 X Mark III“, kad galėtų iš savo svetainės filmuoti jogos treniruotę.

Nesvarbu, kokį turinį mėgstate kurti – saviraiškai būtini įrankiai, padedantys kasdieniame gyvenime įžiebti kūrybinę kibirkštį. Su „Canon PowerShot G7 X Mark III“ galima kurti 4K vaizdo įrašus, kompaktiškame savo korpuse jis turi 20,1 MP jutiklį ir atverčiamą jutiklinį ekraną, todėl tai yra išties puikus kūrybos palydovas.

Nesvarbu, ar esate vaizdo tinklaraščių kūrėjas, jogos mokytojas, biuro darbuotojas, tėvas ar muzikantas – šį kišeninį fotoaparatą galima naudoti kaip žiniatinklio kamerą vaizdo skambučiams ar belaidėms tiesioginėms transliacijoms, jis tinka nuotykiams lauke filmuoti, kasdieniams vaizdo tinklaraščiams ir atostogų kadrams. Patogus nešiotis, turintis universalų 24 mm plataus kampo, 4,2 k. artinimo objektyvą, pažangią vaizdo stabilizavimo sistemą neišsiliejusiems kadrams, integruotą ir lengvai intuityviai naudojamą technologiją, „Canon PowerShot G7 X Mark III“ padeda užfiksuoti tai, kas svarbu, ir tuo pasidalyti.

Trys turinio kūrėjai – jogos mokytoja internete ir socialinių tinklų nuomonės formuotoja Sarah Malcolm, vaizdo tinklaraštininkė ir skrebinimo žinovė Mei-Ying Chow bei videografas ir fotografas Jamie James – dalijasi savo patirtimi, kaip šis fotoaparatas padeda jiems internete dalytis savo darbu, gyvenimu ir menu.

Mei-Ying Chow

Vaizdo tinklaraščiai apie rankdarbius

„Canon PowerShot G7 X Mark III“ ant stalo su spausdintuvu „SELPHY Square QX10“ ir skrebinimo albumu.

Mei-Ying Chow yra ekonomikos studijų paskutinio kurso studentė Londono karališkajame koledže ir ji turi 90 000 „YouTube“ prenumeratorių. Ji yra skrebinimo žinovė, per pastaruosius metus kasdieniais socialinių tinklų vaizdo tinkalraščiais susikūrusi savo prekės ženklą, ir ji naudoja „PowerShot G7 X Mark III“ savo studentiškam gyvenimui ir rankdarbiams fotografuoti ir filmuoti.

„Skrebinu savo kanale jau penkerius ar šešerius metus ir visada vedu dienoraštį“, sakė Mei-Ying. „Šiam filmavimui sukūriau puslapį savo sesers išleistuvėms, kurios vyko 2018 m. Šiais metais aš išleistuvių neturėsiu, nes jos atidėtos, todėl nusprendžiau panaudoti jos šventę.“

Ant trikojo žemyn pakreiptas fotoaparatas „Canon PowerShot G7 X Mark III“, kuriuo filmuojama ant lovos sėdinti ir skrebinanti iškarpų albumo puslapį moteris.

Mei-Ying filmavo savo skrebinimo procesą filmuodama iš viršaus ir stambiu planu su G7 X Mark III, kartu naudodama gražias iš išmaniojo telefono spausdintuvu „SELPHY Square QX10“ išspausdintas nuotraukas.

Fotoaparatu „Canon PowerShot G7 X Mark III“ iš viršaus skrebinimo albumą fotografuojanti moteris.

Vaizdo tinklaraštininkei Mei-Ying Chow patiko „G7 X Mark III“ vaizdo stabilizavimo galimybės, nes ji dažnai fotografuoja laikydama fotoaparatą rankose.

„Naudojantis „G7 X Mark III“ jutikliniu ekranu daug lengviau filmuoti iš arčiau, nes galiu išties labai greitai sufokusuoti palietus ekraną, o fotoaparatą lengviau laikyti“, sakė Mei-Ying. Ji taip pat džiaugiasi „Canon“ trikojo rankena HG-100TBR, kuri padėjo jai filmuoti jos mažame studentiškame būste. Trikojo rankena yra visiškai belaidė ir joje yra nuimamas „Bluetooth“ nuotolinis valdiklis BR-E1, todėl ją lengva visur naudoti.

„Neaukšta trikojo rankena HG-100TBR man labai tinka, nes mano studentiškas būstas yra išties mažas ir tenka pasikliauti tinkamai nustatytu mažu trikoju“, aiškino ji.

Mei-Ying internetiniams vaizdo įrašams taip pat labai svarbus aiškus garsas, nes garso efektai prisideda prie bendro jos kanale rodomų skrebinimo mokomųjų įrašų įspūdžio. Lengvas „Canon“ stereofoninis mikrofonas DM-E100 prijungiamas tiesiogiai prie fotoaparato, kad padėtų įrašyti stereofoninį garsą.

Mei-Ying teigimu, naudojant kartu su išoriniu mikrofonu „garsas iš „PowerShot G7 X Mark III“ yra daug geresnis, nei naudojant savo DSLR su integruotu mikrofonu. Mikrofono garsas yra išties švarus, man patinka jo suteikiami garso sluoksniai, kai girdisi žirklių kirpimas ir įvairūs jausmus sužadinantys garsai. Stengiuosi jų nenutildyti, kai papildau įrašą muzika, nes manau, kad su jais įrašas yra įdomesnis.“

Dėl naujausios programinės aparatinės įrangos atnaujinimo ir naujojo specialaus vaizdo tinklaraščių režimo „PowerShot G7 X Mark III“ puikiai tinka tokiems vaizdo tinklaraštininkams kaip Mei-Ying

Sarah Malcolm

Tiesiogiai transliuoja jogą iš savo svetainės

Moteris, šalia nešiojamojo kompiuterio nustatanti savo „Canon PowerShot G7 X Mark III“, kad galėtų tiesiogiai transliuoti jogos treniruotę.

Tokie turinio kūrėjai kaip Sarah, kurie turi daugiau kaip 1 000 prenumeratorių, su „Canon PowerShot G7 X Mark III“ gali transliuoti vaizdą tiesiogiai į „YouTube“.

Jauna moteris, vilkinti ryškią palaidinę, daro jogos pratimus savo svetainėje, o fotoaparatas „Canon PowerShot G7 X Mark III“ filmuoja jos judesius.

„Fotoaparato „PowerShot G7 X Mark III“ veidų sekimo funkcija yra išties naudinga“ – sako jogos instruktorė Sarah Malcolm – „nes ji padeda užtikrinti, kad treniruočių metu visada būčiau sufokusuota“.

Londone įsikūrusi jogos mokytoja internete ir socialinių tinklų nuomonės formuotoja Sarah Malcolm dėl COVID-19 pandemijos tiesioginius jogos užsiėmimus veda per „Zoom®“ ir jai reikalinga paprasta įranga savo mokiniams.

„2020 m. pradėjau mokyti internete, nes per vieną naktį iš manęs buvo atimtas visas mano darbas studijoje“, sakė Sarah. „Bet pasirodė, kad šis pokytis yra išties galingas ir kažkokiu būdu dar labiau sustiprino ryšius. Geriausias dalykas yra šios įrangos paprastumas.

Sarah savo jogos pratimams filmuoti naudoja „G7 X Mark III“ su aukštos kokybės garsą užtikrinančiu stereomikrofonu DM-E100, nepertraukiamą filmavimą palaikančiu adapteriu PD-E1 ir stabilumą suteikiančia trikojo rankena HG-100TBR. Ji pastebėjo, kad šis rinkinys gerokai pranoksta jos telefono ir nešiojamojo kompiuterio kokybę. Jei nori, „G7 X Mark III“ naudotojai taip pat gali filmuoti švarų HDMI įrašą 4K raiška.

„Negalėjau patikėti, kaip pasikeitė kokybė, kai pradėjau naudoti savo internetiniams užsiėmimams fotoaparatą“, sakė Sarah. „Fotoaparatas „G7 X Mark III“ yra lengvas, paprastas naudoti ir turi daug platesnį vaizdo lauką, nei mano integruota nešiojamojo kompiuterio vaizdo kamera, todėl mano mokiniai gali matyti daugiau. Naudinga ir tai, kad galiu matyti vaizdą 180 laipsnių atlenkiamame LCD ekrane, todėl galiu išlikti kadre.“

Pilku džemperiu vilkinti moteris fotografuoja iš viršaus vaisinį kokteilį ir putotą kavą.

Sarah išties sužavėjo 20,1 MP jutiklį turinčio „Canon PowerShot G7 X Mark III“ vaizdo kokybė.

Iš viršaus nufotografuotas vaisių kokteilis, putota kava ir apelsino riekelė ant pjaustymo lentelės.

Kai moko internetu, Sarah, kuri taip pat kartu rengia maisto ir sveikatinimo tinklalaidę „Kitchen Club“, dažnai dalijasi maistingų patiekalų ir gėrimų nuotraukomis su savo 17 500 „Instagram“ sekėjų armija, naudodamasi „G7 X Mark III“ f/1.8–2.8 diagrama ryškiems ir šviesiems vaizdams tiesiai iš fotoaparato sukurti. Fotografuota su fotoaparatu „Canon PowerShot G7 X Mark III“, nustatymai: 24 mm, 1/125 sek., f/1.8 ir ISO125. © Sarah Malcolm

Atsisiuntus „Canon“ EOS internetinės kameros paslaugų programinę įrangą, kuri veikia su dauguma vaizdo konferencijų ir vaizdo transliacijų programų, fotoaparatą galima naudoti ir kaip žiniatinklio vaizdo kamerą. Todėl ji puikiai tinka jogos mokytojams ir apskritai sveikatingumo instruktoriams, kurie siūlo internetinės narystės platformas.

Filmavimo metu „PowerShot G7 X Mark III“ turi raudoną paraštę prie rėmo kaip patobulintą įrašymo indikatorių papildomam patvirtinimui ir siekiant išvengti netikro paleidimo. O patobulintos „PowerShot G7 X Mark III“ AF galimybės reiškia, kad tokie kūrėjai kaip Sarah gali nesijaudinti, jog filmavimo metu jų veidas bus nesufokusuotas.

Jamie James

Įsisąmonintas vaizdo tinklaraščių kūrimas gamtoje

Vyras filmuoja save medituojantį ant uolos krašto su „Canon PowerShot G7 X Mark III“. Fone matomas vandenynas.

Jamie‘iui Jamesui, kuris pastaruosius šešerius metus visą laiką dirba videografu ir fotografu ir specializuojasi kurdamas turinį lauke tokiems prekių ženklams kaip „Vans“ ir „The North Face“, universalus ir kokybiškas rinkinys yra būtinas turinio kūrimui.

Jamie išbando savo „Canon PowerShot G7 X Mark III“ filmuodamas ir fotografuodamas gamtoje. Fotoaparatas pasižymi dideliu kadrų dažniu (iki 120 kadrų per sekundę) ir turi 4,2 k. artinantį 24-100mm f/1.8-2.8 objektyvą, todėl tobulai tiko dramatiškoms Jūros periodo kranto uoloms, kurias Jamie naudojo kaip foną. Be to, „PowerShot G7 X Mark III“ turi 4 padalų optinį vaizdo stabilizatorių, todėl galima fotografuoti su ilgesniu išlaikymu, nesibaiminant problemų dėl fotoaparato drebėjimo.

Naujausias „PowerShot G7 X Mark III“ programinės aparatinės įrangos naujinimas turi patobulintą IS, tad galite patikimai fotografuoti, o dėl pirmenybės veidams AE kaip niekada paprasta fotografuoti judančius žmones.

Paplūdimyje susikūprinęs vyras fotografuoja dujinį stovyklos laužą fotoaparatu „Canon PowerShot G7 X Mark III“.

Kaip per daug savo kadrų neplanuojantis videografas ir fotografas, Jamie Jamesas džiaugiasi fotoaparato „Canon PowerShot G7 X Mark III“ universalumu.

Smėlėtą pakrantę priešaušriu plakančios putotos bangos.

„Mano kūrybinį procesą sudaro tyrinėjimas ir puikiai atrodančių objektų fotografavimas“, sakė jis. „Tiesiog einu, žiūriu, ką rasiu, ir fiksuoju tai, kas vyksta.“ Fotografuota fotoaparatu „Canon PowerShot G7 X Mark III“, nustatymai: 100,8 mm, 1/200 sek., f/2.8 ir ISO 160. © Jamie James

„Nufilmavau, kaip gaminuosi kavą ir darau kelis tempimo pratimus, nes norėjau pasidalyti dalele savo gyvenimo ir parodyti, kaip svarbu pabūti su savimi gamtoje ir kokią ramybę tai gali suteikti“, sakė jis. „Šis objektyvas yra neįtikėtinai universalus, su juo galima užfiksuoti ir plačius kraštovaizdžius, ir priartinti siauresnio vaizdo veiksmą.“

„Leidžiantis į ilgai trunkančius nuotykius, dydis yra lemiamas veiksnys, todėl galimybė nešiotis fotoaparatą kišenėje ir jį išsitraukus fotografuoti RAW režimu yra tiesiog nuostabi – juk kartais beieškant įrangos krepšio galima pražiopsoti tinkamą akimirką“, – sakė Jamie.

Naujausias programinės įrangos naujinimas reiškia, kad „PowerShot G7 X Mark III“ taip pat turi skirtingas kadro linijas skirtingiems vaizdo santykiams, o dėl to paprasčiau fotografuoti skirtingoms platformoms ir spaudai. Galite turėti net „Instagram“ kadrams tinkantį žymeklį ekrane, kai filmuojate, kad žinotumėte, jog jūsų turinys tiks socialinėms medijoms.

Galite išvengti pernelyg didele ekspozicija nufotografuotų kadrų naudodami „PowerShot G7 X Mark III“ zebro perdengimus, kurie padeda pažymėti ekspozicijos sritis.

Vyras išsitraukia iš palto kišenės fotoaparatą „Canon PowerShot G7 X Mark III“.

Jamie‘io nuotykiams gamtoje reikalingas kompaktiškas ir lengvas nešiotis rinkinys, o „G7 X Mark III“ gali patenkinti profesionalių operatorių ir fotografų poreikius, nors telpa kišenėje.

Galimybė naudoti aukštos kokybės žiniatinklio vaizdo kamerą taip pat svarbi tokiems kūrėjams, kaip Jamie, nes jo auditorija gali pajausti jo darbų kokybę – ir tai yra įmanoma su „Canon PowerShot G7 X Mark III“ ir jo USB jungtimi.

„Kaip filmų kūrėjas ir fotografas, aš noriu padaryti gerą įspūdį. Jei galiu prisijungti prie „Zoom®“ pokalbio ir sukurti išties kinematografišką aplinką, kurioje būtų gražus lauko gylis, klientai susidaro įspūdį, ką jie gaus dirbdami su manimi.“

Autorė: Lorna Dockerill

Susiję gaminiai

Susiję straipsniai

  • VAIZDO ĮRAŠAS

    Patarimai, kaip patobulinti savo vaizdo įrašus socialiniuose tinkluose

    Keturi kūrėjai aptaria, kas paverčia turinį puikiu ir kaip išsiskirti iš kitų internete.

  • VAIZDO TINKLARAŠČIAI

    Kaip tapti vaizdo tinklaraštininku

    Pradėkite ir kurkite kokybiškus vaizdo tinklaraščius pasinaudodami mūsų tinklaraščių kūrimo patarimais pradedantiesiems.

  • FOTOGRAFIJA

    EOS R50 ir EOS R10

    Palyginame pagrindines dviejų EOS R sistemos APS-C fotoaparatų funkcijas ir konstrukciją.

  • VAIZDO TINKLARAŠČIAI

    Susipažinkite su „PowerShot V10“

    Sužinokite, kodėl „Canon“ mažas 4K vaizdo tinklaraščių fotoaparatas yra tobulas pradedantiesiems skirtas rinkinys „viskas viename“.