KELIONIŲ FOTOGRAFIJA

Geriausi pradedantiesiems skirti „Canon“ įrangos rinkiniai kelionių fotografijai

Šie kelionėms sukurti „Canon“ fotoaparatai ir objektyvai yra puikūs kelionių palydovai, jei norite užfiksuoti savo nuotykius ir išsaugoti prisiminimus visam gyvenimui.
Ranka, imanti iš krepšio „Canon“ fotoaparatą su pritvirtintu objektyvu „Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM“.

Nesvarbu, ar apžiūrinėjate miestą, keliaujate po laukinę gamtą ar tyrinėjate visiškai kitokią kultūrą, geriausia kelionių fotografijos įranga padės užfiksuoti svarbiausias akimirkas ir išsaugoti ypatingus prisiminimus. Visas pasaulis sujungtas momentiniu ryšiu, tad galėsite realiuoju laiku dalintis nuotraukomis ar išsamiais kelionių vaizdo tinklaraščiais su draugais, šeimos nariais ir sekėjais visame pasaulyje.

Norint kurti įspūdingas nuotraukas, spaudinius ir vaizdo įrašus, jums reikės fotoaparato, kuris puikiai veiks ištisus metus, nepriklausomai nuo aplinkos sąlygų, ir kuris bus toks mažas, kad tilptų į rankinį bagažą. Tą patį galima pasakyti ir apie objektyvus. Jie turi būti pakankamai universalūs, kad spėtų paskui nuotykių ieškotojus ir kad dėl to nenukentėtų vaizdo kokybė.

Renkantis fotoaparatą, reikia atsižvelgti į daugybę aspektų, tačiau neišsigąskite – mes sukūrėme vadovą, kuris padės išsirinkti geriausią kelionių fotografijai skirtą įrangą. Kad ir kas būtumėte – nekantraujantis pradėti naujokas, patyręs kelionių tinklaraštininkas, trokštantis nustebinti stebėtojus, ar populiarėjantis kūrėjas, norintis kilstelėti turinį ir įrangą į kitą lygį, – galite neabejoti – suteiksime jums priemones, kurios padės pasiekti tikslą.

Geriausi kelioniniai fotoaparatai neprofesionaliems fotografams ir šeimos atostogoms – „Canon EOS R100“ ir „Canon Zoemini S2“

Du besišypsantys žmonės stovi apsikabinę vienas kitą priešais paplūdimio trobelių ant smėlio eilę.

Idealiai tinkantis šeimos atostogoms „Canon EOS R100“ yra nebrangus variantas tiems, kurie nori pereiti nuo išmaniojo telefono ir fiksuoti kokybiškus vaizdus bei vaizdo įrašus.

Baltas „Canon Zoemini S2“ padėtas ant atversto iškarpų albumo, puslapiuose matyti išdėstyti kelionių vaizdai.

Su „Canon Zoemini S2“ galite fotografuoti ir spausdinti keliaudami – tai puikiai tinka iškarpų albumams kurti kelionėse. Naudodami programėlę „Canon Mini Print“ galite redaguoti vaizdus ir pridėti kūrybinių akcentų.

Šeimos atostogos yra kur kas daugiau nei atotrūkis nuo kasdienės rutinos. Tai neįkainojamas laikas, praleistas su artimiausiais žmonėmis, kai užgimsta vieni brangiausių mūsų prisiminimų.

Su „Canon EOS R100“ tinkamai įamžinsite ypatingas akimirkas. „Dual Pixel CMOS“ AF technologija gali sekti akis ir veidus, kad kiekvienas šeimos narys būtų sufokusuotas net ir dūzgiančiame nuo žmonių mieste. „Creative Assist“ režimas suteikia įrankius, kurie leidžia akimirksniu koreguoti fono suliejimą, ryškumą ar kontrastą, o automatinis apšvietimo optimizatorius išlygina didelį kontrastą, kurį sukelia tiesioginiai saulės spinduliai, kad vaizdai atrodytų natūraliai net ir ryškioje saulės šviesoje.

EOS R100 taip pat yra puikus palydovas nusileidus saulei, nes jame įdiegtos pažangios funkcijos, užtikrinančios, kad fotografuojant laikant fotoaparatą rankose ir esant silpnam apšvietimui, kadrai bus sufokusuoti ir nesusilieję.

Sujunkite EOS R100 su programėle „Canon Camera Connect“ ir galėsite iškart perkelti vaizdus iš fotoaparato į išmanųjį telefoną ir dalytis jais socialiniuose tinkluose. Programėle taip pat galima pažymėti vaizdus naudojant GPS, nesvarbu, ar tai padės tvarkyti nuotraukas grįžus namo, ar tiesiog parodyti savo atostogų vietą. Darydami grupinius kadrus galite naudoti „Camera Connect“ nuotolinio fotografavimo režimą, kad visi patektų į kadrą.

Jei ieškote itin patogaus nešioti įrenginio, „Canon Zoemini S2“ su 8 MP jutikliu taps nuostabiu atostogų palydovu, atgaivinančiu brangias akimirkas, taip, kaip jas išgyvenate. „Canon Zoemini S2“ – tai be galo kompaktiškas fotoaparatas ir spausdintuvas šaunioms asmenukėms. Jame integruotas veidrodėlis ir žiedinė lempa padės pasirinkti geriausią rakursą ir ekspoziciją. Galėsite pasirinkti atspausdinti nuotrauką iškart ir tai padaryti greičiau nei per minutę arba įrašyti nuotraukas „microSD“ kortelėje, kad galėtumėte atspausdinti vėliau.

Be to, susieję „Canon Zoemini S2“ su programėle „Canon Mini Print“, galėsite peržiūrėti kompoziciją tiesiogiai „Live View“ režimu ir pakoreguoti nuotraukas prieš jas spausdindami ir netgi spausdinti tiesiai iš išmaniojo telefono.

Geriausi kelioniniai fotoaparatas pradedantiesiems fotografams ir turinio kūrėjams – „Canon EOS R10“ ir „EOS R50“

Rankomis laikomas fotoaparatas „Canon EOS R10“, kurio ekrane matyti fontanas ir žaluma.

„Canon EOS R10“ sveria vos 429 g, prie jo tvirtinamas 130 g sveriantis objektyvas „Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM“ yra toks pats mažytis, nors ir pasižymi universaliu artinimo diapazonu bei optiniu vaizdo stabilizavimu (IS). Suderinę šiuos du įrenginius, tiek pradedantieji, tiek patyrę fotografai gaus galingą, tačiau kartu lengvą derinį.

Stambiu planu nufotografuoti padėklai su gėlėmis naudojant fotoaparato „Canon EOS R50“ pažangiojo A+ režimą.

EOS R50 pažangusis A+ režimas – vienas iš išmaniųjų automatinio fotografavimo režimų – padaro kelis kadrus ir juos sujungia, kad galėtumėte užfiksuoti geriausius nuotykių vaizdus turėdami nedaug žinių. Nufotografuota fotoaparatu „Canon EOS R50“ su objektyvu „Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM“, nustatymai: 1/160 sek., f/11 ir ISO 100.

Dėl įspūdingų techninių specifikacijų „Canon EOS R10“ taip pat tinka entuziastams ir pripažintiems turinio kūrėjams, kuriems reikia funkcijų, padėsiančių kilstelėti turinį į naujas aukštumas.

Dėl 24,2 MP APS-C jutiklio, „EOS R10“ nuotraukos yra nepaprastai aiškios, o nepriekaištingos kokybės 4K vaizdo įrašai ir 60p kadrų dažnis tiks profesionaliai atrodantiems vaizdo tinklaraščiams ir pasakojimams. Tuo tarpu pažangi automatinio fokusavimo sistema, galinti sekti akis, veidus, gyvūnus ir transporto priemones, pasirūpins, kad užfiksuotumėte ryškų turinį net ir esant prastam apšvietimui.

Be kitų pranašumų, „EOS R10“ turi pakreipiamą jutiklinį ekraną puikioms kompozicijoms bet kokiu kampu ir integruotą blykstę fotografavimui naktį arba tiems atvejams, kai trūksta šviesos. Fotoaparatas sveria vos 429 g, todėl nešiotis jį po didelius miestus ar stačius kalnus nebus sunku.

Sumanūs kūrėjai, norintys kurti geresnės kokybės kelionių filmus, kuriais galėtų pasidalyti su savo sekėjais, taip pat gali apsvarstyti „Canon EOS R50“, kuriame įdiegtas tas pats jutiklis ir AF sistema kaip ir fotoaparate „EOS R10“, tačiau jo korpusas mažesnis, o ir sveria vos 375 g.

Šis fotoaparatas yra paprastai ir intuityviai valdomas naudotojams, kurie yra susipažinę su išmaniojo telefono jutikliniu ekranu. Jis užfiksuoja gražų 4K vaizdo įrašą iki 30p kadrų dažniu ir gali pasigirti filmų skaitmeninio stabilizavimo funkcija, padedančia nufilmuoti stabilų vaizdą būnant kelyje. Jis taip pat filmuoja vertikaliai ir turi demonstracijos stambiu planu filmavimo režimą, kad parodytumėte neįprastus vietiniame turguje aptiktus maisto produktus arba keistus kelionės metu įsigytus suvenyrus.

Abu fotoaparatai taip pat gali būti naudojami su bet kuriuo „Canon“ RF arba RF-S objektyvu, suteikiant jums prieigą prie viso universalių objektyvų asortimento ir daugybės ateities galimybių, augant jūsų ambicijoms.

Geriausi pradedantiesiems skirti plačiakampiai artinantys objektyvai kelionių fotografijai: „Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM“ ir „RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM“

Asmuo rausvu drabužiu tiesia ranką norėdamas nusifotografuoti laivelyje, abiejose pusėse matosi spalvingi pastatai; fotografuota fotoaparatu „Canon EOS R50“ su objektyvu „Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM“.

Naudojant su lengvuoju „Canon EOS R50“, objektyvas „Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM“ puikiai tinka ne tik kelionių nuotraukoms, bet ir kelionių vaizdo tinklaraščiams kurti. Galite lengvai atsidurti kadre – nuotraukos, UHD 4K 30p vaizdo įrašo ar tiesioginės transliacijos – užfiksuodami platų kraštovaizdį už savęs. Fotografuota fotoaparatu „Canon EOS R50“ su objektyvu „Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM“, nuostatos: 10 mm, 1/200 sek., f/8 ir ISO 400.

Kalnų apsuptas ežeras, vandenyje atsispindintis kraštovaizdis ir debesys danguje; fotografuota fotoaparatu „Canon EOS R5“ su objektyvu „Canon RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM“.

„Canon RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM“ yra itin platus kampo kintamo židinio nuotolio objektyvas, sukurtas patenkinti net reikliausių kelionių fotografų poreikius. Šis objektyvas su 5 padalų optiniu vaizdo stabilizatoriumi, šviesia f/4.5 maksimalia diafragma ir „Canon“ RF apkabos spartaus fokusavimo funkcija užtikrins, kad jūsų perteikiamas kelionės turinys būtų ryškus ir profesionaliai atrodytų, nesvarbu, kokiomis apšvietimo sąlygomis užfiksuotas. Nufotografuota fotoaparatu „Canon EOS R5“ ir objektyvu „Canon RF 15-30mm F4.5.-6.3 IS STM“, nustatymai: 17 mm, 2,5 sek., f/11 ir ISO 100. © Verity Milligan

Vienas universaliausių „Canon“ objektyvų kraštovaizdžiams ir kelionėms fotografuoti yra „Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM“. Šis kompaktiškas ypač plataus kampo objektyvas puikiai tinka tokiems fotoaparatams kaip „Canon EOS R10“ ir EOS R50 bei puikiai papildo kaip standartinė įranga pateikiamą „RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM“. „RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM“, turintis panašią įtraukiamąją konstrukciją kaip 18–45 mm modelis, sveria vos 150 g, todėl nekels problemų nešiojantis kuprinėje ar švarko kišenėje. Jo 10–18 mm artinimo diapazonas ne tik leidžia matyti didesnį vaizdą tiesiogine to žodžio prasme, bet ir puikiai tinka kitokioms perspektyvoms atskleisti bei eksperimentuoti derinant priekinio plano ir fono elementus.

Dėl didelio vaizdo kampo „RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM“ taip pat yra vienas geriausių „Canon“ objektyvų vaizdo tinklaraščiams kurti, idealiai tinkamas, jei norite filmuotis įtraukdami į kadrą ir aplinką. Sklandi ir kone begarsė STM automatinio fokusavimo sistema vienodai tinka nuotraukoms ir vaizdo įrašams, o fotoaparate integruota automatinė korekcijos funkcija pašalina iškraipymus. Visa tai padeda kurti kokybiškas ir tikroviškas nuotraukas, tinkamas bet kokiems nuotykiams keliaujant. Jei norite dar daugiau lankstumo, galite įjungti rankinį fokusavimą ir fotografuoti stambiu planu naudodami iki 0,5 k. makrodidinimą – idealu stambiu planu fotografuojant vietos florą ir fauną plačiame fone. Kad keliaujant nereikėtų nešiotis trikojo, „RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM“ naudojamas 4 padalų optinis vaizdo stabilizatorius – ar net 6 padalų, jei naudojate objektyvą su fotoaparatais, turinčiais IBIS sistemą, pavyzdžiui, EOS R7.

Jei jums patiko „RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM“ galimybės, bet naudojate viso kadro fotoaparatą, tuomet jums tiks „Canon RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM“. Dėl ypač plataus židinio diapazono tai yra dar vienas objektyvas, galintis lengvai sutalpinti kadre viską, todėl nesvarbu, ar kuriate vaizdo tinklaraštį miesto centre tarp aukštų pastatų, vaikštote vingiuotomis gatvelėmis viduramžius menančiame mieste, ar fiksuojate įspūdingo kalnų masyvo vaizdus. Šis kompaktiškas ir lengvas RF objektyvas – nebrangus net ir lengviausio keliautojo įrangos krepšio priedas, o dėl vaizdo stabilizavimo ir šviesios f/4.5 maksimalios diafragmos jis patikimai veikia kintančiomis apšvietimo sąlygomis. Tai yra viso kadro objektyvas, todėl jis šiek tiek didesnis, bet vis tiek labai kompaktiškas ir lengvas šiai klasei.

Geriausias objektyvas kelionių reportažams įamžinti – „Canon RF 24-50mm F4.5.-6.3 IS STM“

Rankų pora laiko „Canon“ EOS fotoaparatą su objektyvu „Canon RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM“ priešais chaki spalvos marškinėlius.

Objektyve „Canon RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM“ yra objektyvo valdymo žiedas, kurį galima priskirti diafragmai, užraktui ar ISO jautrumui, todėl turėdami papildomas valdymo galimybes po ranka, galite greitai keisti nustatymus greitai besikeičiančiose situacijose.

„Canon RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM“ ypač platus 24 mm minimalus židinio nuotolis puikiai tinka plačiakampiams gatvės vaizdams dokumentuoti arba portretams aplinkoje fotografuoti, siekiant atskleisti objekto kontekstą. Šiame objektyve taip pat yra optinis vaizdo stabilizatorius, skirtas ryškiems kadrams užtikrinti laikant fotoaparatą rankose ir judant, o beveik begarsis fokusavimo variklis netrikdo objektų ir užfiksuoja aiškius garso įrašus.

Geriausias objektyvas kelionių vaizdo tinklaraštininkams – „Canon RF 16mm F2.8 STM“

Jauna moteris, stovinti aukštesnėje vietovėje virš upės virš kurios nutiestas tiltas, filmuoja save „Canon EOS R6“ su objektyvu „Canon RF 16mm F2.8 STM“.

Itin platus spartaus ir įperkamo fiksuoto židinio nuotolio objektyvo „RF 16mm F2.8 STM“ židinio nuotolis suteikia puikias kūrybines galimybes turinio kūrėjams, fotografuojantiems plačius vaizdus.

Ypač plataus kampo objektyvas „RF 16mm F2.8 STM“ su sparčia f/2,8 maksimalia diafragma gali užfiksuoti plačią perspektyvą ir atveria daugybę kūrybinių galimybių kelionių vaizdo tinklaraštininkams ir turinio kūrėjams. Platus vaizdas taip pat praverčia dirbant filmuojant gan ankštose vietose, pavyzdžiui, turguje arba muziejuje, ir negalint fiziškai atsitraukti, kad atsivertų platesnis vaizdas.

Objektyve įdiegta beveik begarsė automatinio fokusavimo technologija naudojanti žingsninį variklį (STM), todėl tai puikus pasirinkimas, kai norite įrašyti kelionės fragmentus į fotoaparatą arba užfiksuoti aplinkos garsus, kurie suteikia vietovėms gyvybės.

Kadangi sveria vos 165 g ir įtrauktas yra šiek tiek daugiau nei 4 cm ilgio, galite patogiai jį turėti prijungę prie fotoaparato dalyvaudami visos dienos ekskursijoje.

Geriausias kompaktinis objektyvas kelionių fotografijai – „Canon RF 28mm F2.8 STM“

Besišypsantis turistas stovi balkone, už kurio atsiveria miesto peizažas.

Jei norite pereiti nuo rinkinio objektyvo ir suteikti savo kelionių vaizdams pranašumo, rinkitės nebrangų plačiakampį objektyvą „Canon RF 28mm F2.8 STM“, pasižymintį visais 28 mm fiksuoto židinio nuotolio objektyvo privalumais, slypinčiais neįtikėtinai mažame korpuse. Nufotografuota su „Canon EOS R8“ ir objektyvu „Canon RF 28mm F2.8 STM“, nustatymai: 1/1250 sek., f/2.8 ir ISO 100.

Jei renkantis kelioninį objektyvą jums aktualiausia dydis ir svoris, į kišenę telpantis objektyvas „Canon RF 28mm F2.8 STM“ sveria tik 120 g ir, gali būti įtraukiamas, jei nenaudojamas, kad būtų dar lengviau įsimesti į krepšį ar kuprinę.

Jo universalus 28 mm židinio nuotolis puikiai tinka tyrinėjimui, todėl galite užpildyti kadrą įtraukiančiais miesto vaizdais, įspūdingais lankytinais objektais ar visos šeimos portretais, o dėl sparčios f/2,8 diafragmos galite fotografuoti ir atėjus vakarui.

Nors ir mažytis, bet „RF 28 mm F2.8 STM“ prilygsta dideliam objektyvui optinės kokybės požiūriu: jame integruota „Super Spectra“ danga, sumažinanti šešėlinių vaizdų ir atspindžių susidarymą, ir išmanioji integruota optinė korekcija, kad nuotraukos ir vaizdo įrašai būtų švaresni.

„Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM“ – geriausias plačiakampis fiksuoto židinio nuotolio objektyvas kelionių fotografijai

Iš viršaus nufotografuotas makaronų su pomidorais ir bazilikais dubuo su šakute, kadre matosi baziliko lapeliai ir grūstuvas, fotografuota fotoaparatu „Canon EOS RP“ su objektyvu „Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM“.

„Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM“ gali pasigirti 5 optinio vaizdo stabilizavimo pakopomis, padedančiomis fotografuoti be suliejimo laikant įrangą rankose ir nustačius 0,5 k. „macro“ priartinimą, todėl nesuklysite jį pasirinkę, kai norėsite užfiksuoti gardumynus tolimųjų kraštų restorane. Be to, dėl tylaus STM fokusavimo variklio, šis objektyvas kuo puikiausiai tinka vaizdo tinklaraščių filmavimui ir tiesioginiam transliavimui. Nufotografuota fotoaparatu „Canon EOS RP“ ir objektyvu „Canon RF „35mm F1.8 MACRO IS STM“; nustatymai: 1/125 sek., f/2,5 ir ISO800. © Natasha Alipour-Faridani

„Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM“ ne veltui yra mėgstamas tiek gatvės, tiek portretų, tiek kelionių fotografų. Jis pakankamai platus, kad galėtumėte fotografuoti sunkiai aprėpiamą miesto horizontą, plačiai besidriekiantį kraštovaizdį ir detalius vaizdus stambiu planu. Dėl nekrintančio į akis profilio, greitai perjungiamos didžiausios diafragmos ir makro didinimo iki 1:2, šis objektyvas puikiai tinka įvairių žanrų fotografijai.

Nors „RF 35mm F1.8 MACRO IS STM“ yra skirtas viso kadro fotoaparatams, jį taip pat galima tvirtinti prie fotoaparatų su APS-C korpusais, pavyzdžiui, „Canon EOS R10“. Taip gausite matymo lauką, prilygstantį prie viso kadro fotoaparato korpuso pritvirtinto 56 mm objektyvo matymo laukui.

Geriausi kompaktiniai fotoaparatai vaizdo ir interneto tinklaraščių apie keliones kūrėjams – „Canon PowerShot V10“ ir „PowerShot G7 X Mark III“

Dvi moterys sėdi prie restorano stalo ir laiko lėkštę priešais „Canon PowerShot V10“, pastatyto ant integruoto stovo.

Fotoaparatu „Canon PowerShot V10“ su integruotu reguliuojamu stovu ir plačiu regos kampu filmuodami maisto vaizdo tinklaraščius kelionėse kadre galite sutalpinti visus savo kompanionus.

Žmogus sėdi priešais nedidelį laužą akmenuotame paplūdimyje. Ant priešais esančios olos stovi mikrofonas ir prie trikojo stovo pritvirtintas fotoaparatas „Canon PowerShot G7 X Mark III“.

Naudodamiesi nepaprastai patogiu „Canon PowerShot G7 X Mark III“, galite užsiimti įvairiausia veikla – nuo vaizdo tinklaraščių kūrimo iki portretinės ir laukinės gamtos fotografijos, nes jis pasižymi plačiu židinio nuotolio diapazonu, prilygstančiu 24–100 mm objektyvo diapazonui, kai šis būna pritvirtintas prie viso kadro fotoaparato.

Užvaldžius norui keliauti, prieš išvykstant dažniausiai lieka laiko tik pagriebti krepšį. „Canon PowerShot V10“ arba „PowerShot G7 X Mark III“ yra idealus kelionių partneris, kai svarbiausia – vieta krepšyje.

Sukurtas vaizdo tinklaraštininkams, kurie išaugo savo išmaniuosius telefonus, „Canon PowerShot V10“ yra kompaktiškas ir lengvas kelioninis variantas. Objektyvas sveria tik 211 g, tačiau didelis 1,0 colio jutiklis sukuria gražią 4K vaizdo išvestį. Naudojamas „Canon“ veidų aptikimo AF visame 100 % kadro, o tai reiškia, kad nesvarbu, kurioje vaizdo vietoje turėtų būti židinio taškas, fotoaparatas jį sufokusuos, todėl galėsite maksimaliai lanksčiai kurti kompozicijas.

Filmų skaitmeninis stabilizavimas užtikrina filmuotos medžiagos stabilumą vaikščiojant, o įmontuoti stereofoniniai mikrofonai gali užfiksuoti aplinkos atmosferą, nesvarbu, ar tai būtų pilnas žmonių turgus, ar triukšmingas lauko restoranas.

Pusiausvyra tarp veikimo ir profilio pasižyminčio „PowerShot G7 X Mark III“ 11 cm pločio ir vos 300 g svorio korpuse slypi 1,0 colio tipo vaizdo jutiklis, kuriuo galima užfiksuoti įspūdingas 20,1 MP nuotraukas ir 4K vaizdo įrašus, todėl pritrūkę vietos kuprinėje, galite įsimesti fotoaparatą tiesiog į kišenę. Be to, fotografavimas perjungiamas į filmavimą ir atvirkščiai vos vienu judesiu.

Ruošiatės nuotykiui? Būtinai atsisiųskite programėlę „Canon Camera Connect“, kad galėtumėte prijungti savo fotoaparatą prie išmaniojo telefono ir iškart bendrinti kelionių vaizdus socialinės žiniasklaidos kanaluose. Programėlėje taip pat galite valdyti fotoaparatą nuotoliniu būdu, kad išvengtumėte sujudintų kadrų ir gautumėte stabilų vaizdą.

Kuprinėje telpantys fotoaparatai ir objektyvai yra išties puikūs kompanionai kelionėse, padedantys nuotykių ieškotojams daryti nuostabias nuotraukas ir vaizdo įrašus neribojant judėjimo laisvės. Jei ieškote daugiau įkvėpimo kelionių fotografijoms, sužinokite, kaip profesionalei Dianai Millos sekėsi praleisti 48 valandas nuostabiojoje Sevilijoje su „Canon EOS R10“.

Autoriai Peter Wolinski ir Matthew Richards

Susiję gaminiai

Susiję straipsniai

  • VAIZDO TINKLARAŠČIAI

    Vaizdo tinklaraščiams tinkamiausi „Canon“ fotoaparatai ir objektyvai

    „Canon“ gamina įvairius fotoaparatus ir objektyvus, puikiai tinkamus turinio kūrėjams. Šis vadovas padės rasti tinkamiausią produktą.

  • KELIONINIAI

    Tobulas palydovas kelionėse

    Profesionalaus fotografo Martino Bissig kelionė į Šri Lanką su EOS R10.

  • KELIONIŲ FOTOGRAFIJA

    10 kelionių fotografijos patarimų

    Fotografė ir tinklaraštininkė Diana Millos dalijasi patarimais kaip užfiksuoti nepakartojamas kelionių fotografijas.

  • FOTOGRAFIJOS PAGRINDAI / FOTOGRAFAVIMAS LAUKE

    Patarimai, kaip fotografuoti ekstremaliomis oro sąlygomis

    Nuo įrangos apsaugos iki rūpinimosi savimi – čia rasite svarbiausius patarimus ir gudrybes norintiems įvaldyti fotografiją ekstremaliomis oro sąlygomis.