A Canon EOS 850D camera.

CANON EOS 850D

Ženkite kitą žingsnį: patobulinkite savo fotografijas su naujuoju „Canon EOS 850D“

Atraskite DSLR fotoaparatą, kuris pakels jūsų kūrybiškumą į naują lygį – tai Canon EOS 850D. Tiek norintiems kokybiškų kelionių fotografijų, tiek gražių portretų, kuriuose išties atsiskleistų objekto tapatybė, Canon EOS 850D padės tobulėti kiekvienam fotografui.

Canon EOS 850D turi daugybę pasaulinės klasės funkcijų, įskaitant „Dual Pixel CMOS“ AF, sujungimą su išmaniaisiais įrenginiais ir galimybę filmuoti 4K vaizdo įrašus, bet yra patrauklios fotografams mėgėjams kainos, todėl su juo galėsite pasiekti naujų fotografijos meno aukštumų.

Išskirtinis automatinis fokusavimas

EOS 850D turi puikią automatinio fokusavimo funkciją, kad galėtumėte fotografuoti gražius detalius vaizdus, kaip antai šio tradicinę maorių aprangą dėvinčio vyro, atliekančio Haka šokį Naujojoje Zelandijoje, portretas.
Laukinėje ir atšiaurioje aplinkoje reikalingas fotoaparatas, kurį būtų lengva nešiotis – vos 515 g sveriantis lengvas EOS 850D jūsų neapsunkins.

Nesvarbu, ar norite kurti gražias kraštovaizdžio nuotraukas, detalius stambaus plano kadrus ar fotografuoti greitai vykstantį veiksmą, Canon EOS 850D daugiau nei pasiruošęs visoms užduotims. Dėl 24,1 MP APS-C jutiklio galite džiaugtis stulbinamu aiškumu, detalumu ir našumu – net ir prietemoje. Be to, fotoaparatas greitai ir patikimai fokusuoja: EOS 850D turi „Dual Pixel CMOS“ AF, 45 visus kryžminio tipo AF taškus, taip pat „iTR“ AF tiksliam fokusavimui ir sekimui, todėl dabar lengviau nei bet kada kiekvieną kartą padaryti norimą kadrą.

Lengvas korpusas

Susiję straipsniai
A landscape shot of a tree on the side of a hill, in front of a purple sky.

KRAŠTOVAIZDŽIO FOTOGRAFIJA

Pagrindiniai kraštovaizdžių patarimai

Susipažinkite su fotografavimo metodais, kurie padės pasiekti naują kraštovaizdžių fotografijos lygį.

A woman in a summer dress and sunhat holds the Canon EOS R10 up to her face to look through the viewfinder, as she stands in front of detailed Spanish architecture.

KELIONIŲ FOTOGRAFIJA

Kelionė po Seviliją su fotoaparatu „EOS R10“

Tinklaraštininkė Diana Millos sužino, kodėl šis kūrybiškas fotoaparatas yra puikus palydovas kelionėse.

Photographer Tom Bing takes a picture of a dirt bike rider.

UŽRAKTO GREITIS

Įvaldykite išlaikymą

Šie 5 pagrindiniai patarimai padės jums įvaldyti išlaikymą, kad galėtumėte užfiksuoti judančius objektus ir patobulinti savo veiksmo fotografiją.

Canon EOS 850D gali per sekundę padaryti iki septynių kadrų, todėl puikiai tinka veiksmui fotografuoti.

Ar įamžinant įsimintinas akimirkas per svarbiausią savo gyvenimo kelionę, ar tiesiog fotografuojant nuotykių kupiną dieną užmiestyje, visada norėsis fotoaparato, kurį būtų lengva nešiotis. Canon EOS 850D yra pagamintas iš tvirto aliuminio lydinio ir polikarbonato plastiko ir sveria tik 515 g. Ir jis yra greitas – per sekundę gali padaryti iki septynių kadrų, o tai idealiai tinka fotografuojant laukinę gamtą, sporto renginius ar veiksmo kadrus savo draugams nustebinti.

Canon EOS 850D turi logiškai išdėstytus galinius valdiklius ir viršutinį ratuką, todėl jį lengva naudoti, o per optinį vaizdo ieškiklį galite tiesiogiai matyti savo objektus.

Nebrangūs 4K vaizdo įrašai

Padarykite įspūdį savo draugams parodydami įspūdingus vaizdus, kuriuos regite keliaudami – dabar galite prijungti savo EOS 850D prie išmaniojo įrenginio „Bluetooth“ arba „Wi-Fi“ ryšiu.

Vis daugiau fotografų tobulina ir plečia savo įgūdžius ne tik fotografuodami, bet ir filmuodami. Viena iš įspūdingiausių Canon EOS 850D savybių – gebėjimas filmuoti kupinus detalių 4K įrašus. Canon EOS 850D tiks viskam – atostogoms užsienyje filmuoti, darbiniam vaizdo įrašui ar tiesiog videografijos bandymams. Galbūt kuriate vaizdo tinklaraščius ir svarstote atnaujinti naudojamą įrangą? Filmuojant režimu „Live View“ pakreipiamame jutikliniame ekrane siūlomas akių AF, kuris randa ir seka objekto akis, net jam judant. DIGIC 8 užtikrina greitą ir jautrų veikimą, o 5 ašių filmavimo skaitmeninis IS sumažina fotoaparato drebėjimą filmuojant. Su Canon EOS 850D padaryti įrašai atrodo profesionaliai, tačiau kainuoja mažiau nei kuriami profesionalų įranga.

Prisijunkite

Canon EOS 850D galima sujungti su išmaniaisiais įrenginiais per „Bluetooth®“ ir „Wi-Fi“, kad galėtumėte lengvai dalytis kadrais socialiniuose tinkluose arba tiesiogiai juos eksportuoti į savo kompiuterį. Naudodamiesi šiuo ryšiu ir programėle „Canon Camera Connect“, galite per atstumą fotografuoti savo išmaniuoju įrenginiu.

Jei norite apie fotoaparatą sužinoti daugiau – suprasti jo valdymo pagrindus ar išmokti naujų fotografavimo metodų, naudokite programėlę „Canon Photo Companion“. O kai ateis laikas spausdinti, belaidžiu ryšiu siųskite nuotraukas į „Canon Compact Photo“ ir PIXMA spausdintuvus.

Canon EOS 850D – tai visapusiškai geresnis įrenginys, suteikiantis jums kūrybinę kontrolę. Pasiekite naują fotografijos lygį su pažangiu DSLR fotoaparatu, kuris padės kaskart gauti puikių rezultatų.

Autorius: Will Salmon

Susiję gaminiai

Susiję straipsniai

Skiltis „Pasisemkite įkvėpimo“ – tai pagrindinis naudingų fotografijos patarimų, vadovų pirkėjams ir įdomių pokalbių šaltinis, kuriame yra visko, ko reikia norint rasti geriausią fotoaparatą ar spausdintuvą ir įgyvendinti savo naują kūrybinę idėją.

Atgal į visas istorijas