Apie „Canon Europe“

„Canon Europe“ – tai regioninis pardavimo ir rinkodaros padalinys, priklausantis bendrovei „Canon Inc.“, kuri visoje Europoje, Vidurio Rytuose ir Afrikoje yra atstovaujama 116 skirtingų šalių ir turi 19 000 darbuotojų. „Canon“ buvo įsteigta 1937 m., siekiant kurti geriausios kokybės vartotojams prieinamus fotoaparatus. Neblėstanti „Canon“ aistra vaizdui lėmė jos technologijų plėtrą į daugelį kitų rinkų ir ji tapo vartotojams ir verslui skirtų vaizdo sprendimų lyderė visame pasaulyje.

Jos sprendimai taikomi įvairiausiuose gaminiuose – nuo skaitmeninių kompaktinių ir SLR fotoaparatų, iki vaizdo transliacijos objektyvų, nešiojamųjų rentgeno aparatų ir daugiafunkcių bei gamybinių spausdintuvų. Visus šiuos gaminius papildo įvairios pridėtinės vertės suteikiančios „Canon“ paslaugos.

Siekdama kurti vartotojų kūrybinius poreikius atitinkančius novatoriškiausius ir daugiausiai funkcijų turinčius gaminius ir paslaugas, „Canon“ daug investuoja į mokslinius tyrimus ir plėtrą. Nuo fotografų-mėgėjų iki profesionalių spaudos bendrovių – kiekvienam savo klientui „Canon“ sudaro galimybę įgyvendinti savo aistrą vaizdui.

„Canon“ bendrovė vadovaujasi filosofija Kyosei – „gyventi ir dirbti siekiant bendros gerovės“. EMEA šalyse „Canon Europe“ siekia tvaraus verslo augimo, todėl didžiausią dėmesį skiria savo pačios veiklos poveikio aplinkai mažinimui bei padėdama mažinti „Canon“ produktus, sprendimus ir paslaugas naudojančių klientų poveikį aplinkai. „Canon“ yra sertifikuota pagal pasaulinį ISO 14001 standartą, kuris įrodo jos pasaulinį aplinkos apsaugos vadybos lygį.