STRAIPSNIS

Kaip pasiekti stulbinamą nuotraukų detalumą su „imagePROGRAF PRO-1000“

How to bring stunning detail to your prints with the imagePROGRAF PRO-1000

Ruošiant nuotraukas parodai ar pardavimui, būtinas profesionalų lygio spausdintuvas, kad galėtumėte atkurti puikias detales ir spalvas – todėl „imagePROGRAF PRO-1000“ yra tobulas pasirinkimas geriausiems jūsų vaizdams atgaivinti.

Norint autentiškai atkurti geriausius kadrus, nepaprastai svarbi yra dinamika, spalvos ir kokybė. Spausdintuvas „imagePROGRAF PRO-1000“ paveldėjo iš EOS serijos raudonąją liniją – išskirtinės kokybės simbolį. O dėl jo pažangios 12 rašalinių sistemos, nepriekaištingos darbų eigos ir papildomos specialios nuotraukų redagavimo programinės įrangos, galite kurti išties jūsų kūrybinę viziją atitinkančias nuotraukas. Leiskite pademonstruoti, kaip.

imagePROGRAF PRO-1000
imagePROGRAF PRO-1000

„Canon“ tobulo aiškumo ir tikslumo procesas

Spausdintuvu „imagePROGRAF PRO-1000“ „Canon EOS“ fotoaparatų naudotojai gali užtikrintai spausdinti savo vaizdus per specialiai sukurtą fotografijos ir spausdinimo programinę įrangą: „Digital Photo Professional“ ir „Print Studio Pro“. Naudodami šią unikalią „Canon“ įvesties-išvesties darbų eigą, naudotojai gali redaguoti ir spausdinti „Canon EOS“ fotoaparatais užfiksuotus vaizdus, išlaikydami originalias detales ir aiškumą.

imagePROGRAF PRO-1000 working environment open

Išplėstos darbų eigos panaudojimo galimybės

Specialūs „Canon“ priedai gali sustiprinti produktyvumą ir efektyvumą. Populiariai nuotraukų redagavimo įrangai skirti „Canon“ priedai „Print Studio Pro“ ir „Professional Print & Layout“ supaprastina spausdinimo procesą, kad galėtumėte užtikrinti tikslesnį ekrane ir ant laikmenos matomo vaizdo atitikimą.

Kad būtų dar lengviau naudoti, „Print Studio Pro“ spausdinimo funkcijos, įskaitant apkirpimo ir pasukimo įrankius, spausdinimo parametrus ir tiesioginę peržiūrą, pateikiamos viename ekrane Pažangi „Professional Print & Layout“ naudotojo sąsaja taip pat sukuria paprastesnę darbų eigą, nes turi nuoseklią spausdinimo procedūrą sklandžiai gamybai užtikrinti.

imagePROGRAF PRO-1000 wifi pictbridge lifestyle

Lanksčios nuostatos ir spalvų valdymas

„Canon“ priedai taip pat padeda lengviau pakoreguoti spausdintuvą, popierių, išdėstymą ir spalvų nuostatas, kad lengviau sukurtumėte aukščiausios kokybės spaudinius. Abiejuose prieduose esanti „kontrasto atkūrimo“ funkcija leidžia pasiekti ir didesnį aiškumą.

Pasirinkę ICC profilį, visada galėsite tinkamai valdyti spalvas. Dėl patobulinto spausdintuvo dizaino ir paprastai naudojamo juodų taškų kompensavimo galima patobulinti spalvų atkūrimą ir suderinti tamsiausią nuotraukos ICC profilio tašką su atitinkamu spausdintuvo tašku. Atvaizdavimo paskirties ir programinės peržiūros funkcijos taip pat padeda užtikrinti, kad nuotraukos atitiktų jūsų numatytą viziją.

imagePROGRAF PRO-1000 mobile printing lifestyle

Aukščiausios kokybės nespalvoti spaudiniai

Papildykite savo vaizdus nespalvinio kino elementais – sukurkite akį patraukiančių vienspalvių spaudinių. Aukštos kokybės nespalvinės neutralių atspalvių nuotraukos kuriamos su LUCIA PRO rašalo sistema – ją sudaro keturios vienspalvės rašalinės (fotografijų juoda, matinė juoda, pilka ir fotografijų pilka) ir ji padeda suteikti nuotraukoms išskirtinį gylį ir raiškumą.

imagePROGRAF PRO-1000 side paper black & white

Padidintas intensyvaus naudojimo efektyvumas

Dažnai keičiant rašalines sutrikdoma darbų eiga, bet su šiomis 80 ml rašalinėmis galite ir toliau likti savo kūrybinėje erdvėje. Jei daug spausdinate, efektyvumą padidins ir paprastai pakeičiama techninės priežiūros kasetė – visos 12 rašalinių paprastai sudedamos iš spausdintuvo priekio, o jų vieta dar lengviau pasiekiama po atverčiamu dangčiu.

imagePROGRAF PRO-1000 ink set

Autorius Claire Price