„Canon“ logotipų naudojimo nuostatos ir sąlygos

Perskaitykite šį dokumentą prieš naudodami „Canon“ logotipą, bet kurį gaminio logotipą ar kitus šioje žiniatinklio svetainėje atsisiųsti galimus logotipus (toliau – „Canon“ logotipai“). Naudodami „Canon“ logotipus sutinkate laikytis toliau pateikiamų nuostatų ir sąlygų. Kartais „Canon“ gali šias nuostatas ir sąlygas atnaujinti ir paskelbti jas be išankstinio įspėjimo.

Priėmimas
Tai „Canon“ logotipų, pateikiamų atsisiųsti šioje žiniatinklio svetainėje, naudojimo nuostatos ir sąlygos, dėl kurių sutariate jūs ir „Canon Europa N.V.“, įsikūrusi adresu 59-61 Bovenkerkerweg, 1185XB Amstelveen, Olandijoje („Canon“).

Naudojimas
„Canon“ jums (asmeniui ar įmonei), kaip žurnalistui, žiniasklaidos bendrovei arba nariui, leidžia atsisiųsti ir naudoti bet kurį „Canon“ Europoje, Viduriniuose Rytuose ir Afrikoje bei internete naudojamą logotipą tik žiniasklaidos tikslams, įskaitant šias žiniasklaidos rūšis:

a) spaudą (įskaitant žurnalų viršelius)
b) televiziją
c) internetinę žiniasklaidą ir
d) laikraščius

  • Leidžiama naudoti tik niekaip nepakeistus ir neperdarytus „Canon“ logotipus. „Canon“ logotipai visada turi būti pateikiami nuosekliai ir laikantis naudojimo gairių.

  • „Canon“ logotipų negalima naudoti jokiais komerciniais tikslais, įskaitant, be kita ko, prekybos reklamą, prekybos medžiagų, plakatų, skelbimų lentų žymėjimą prekybos vietose ar kitas prekybines priemones.

  • „Canon“ logotipų negalima naudoti tokiu būdu, kuris sumenkintų jų vertę, įstumtų „Canon“ ar jos antrines bendroves į blogą vardą turinčios įmonės padėtį arba sukeltų painiavą apibūdinant jūsų, jūsų bendrovės ir „Canon“ / „Canon“ įmonių grupės santykį. Jei „Canon“ savo nuožiūra nuspręstų, kad kuris nors „Canon“ logotipas naudojamas tokiu netinkamu būdu, jūsų pareikalaus nedelsiant nustoti „Canon“ logotipus naudoti tokiu būdu.

Jūs pripažįstate ir sutinkate, kad neturite jokių teisių, nuosavybės ar interesų, susijusių su „Canon“ logotipais, išskyrus tas, kurios aiškiai nurodytos šiame nuostatų ir sąlygų dokumente, ir kad visos čia jums nesuteiktos su „Canon“ logotipais susijusios teisės, nuosavybė ar interesai priklauso išimtinai „Canon“ / „Canon“ įmonių grupei. Taip pat pripažįstate ir sutinkate, kad niekas, kas nurodyta šiame nuostatų ir sąlygų dokumente, nebus aiškinama kaip perdavimas ar suteikimas kokių nors teisių, nuosavybės ar interesų, susijusių su „Canon“ logotipais ar bet kuriomis kitomis „Canon“ ar „Canon“ įmonių grupei priklausančiomis autorių teisėmis, prekių ženklais ar pramoniniu dizainu, išskyrus apribotas teises, kurias jums suteikia šios nuostatos ir sąlygos. „Canon“ ir visos „Canon“ įmonių grupės įmonės, taip pat visų jų tarnautojai, vadovai, darbuotojai, akcininkai ir agentai tiek, kiek tik leidžia įstatymas, atsisako bet kokių įsipareigojimų ir bet kokios atsakomybės už bet kokios apimties ar pobūdžio nuostolius arba žalą (įskaitant, be kita ko, bet kokius tiesioginius, netiesioginius, baudžiamuosius ar pasekminius nuostolius arba žalą, bet kokias prarastas pajamas, pelną, reputaciją, duomenis, sutartis, pinigines operacijas, nuostolius ar žalą), kurią jūs arba trečioji šalis patirtų dėl veiksnių, kaip nors susijusių su „Canon“ logotipų atsisiuntimu ir (arba) naudojimu, negalėjimu jų atsisiųsti ir (arba) naudoti arba su jų atsisiuntimo ir (arba) naudojimo pasekmėmis. Tai netaikoma jūsų įstatymų nustatytoms teisėms ir visiems įsipareigojimams, žalai ar nuostolių atlyginimui, kurių atsisakyti negalima pagal galiojančius įstatymus.

Naudojimo nutraukimas
„Canon“ pasilieka teisę jūsų pareikalauti nedelsiant nustoti naudoti „Canon“ logotipus, jei nesilaikysite kurių nors šių nuostatų ir sąlygų dokumente pateiktų reikalavimų, taip pat dėl bet kokios kitos priežasties. Gavę tokį reikalavimą, jūs nedelsdami nustosite naudoti „Canon“ logotipus ir tuoj pat sunaikinsite visas nepaskelbtas „Canon“ logotipų kopijas.

Bendrosios ypatybės
Šių nuostatų ir sąlygų sudarymui, galiojimui ir laikymuisi taikomi Olandijos įstatymai, o „Canon“ ir jūs sutinkate paklusti neišimtinei Amsterdamo teismų jurisdikcijai.

„Canon“ nesugebėjimas patenkinti arba priversti vykdyti kurią nors iš šių nuostatų ir sąlygų dokumente nurodytų teisių ar sąlygų nereiškia, kad tos teisės ar sąlygos atsisakoma ir tai niekaip nekeičia „Canon“ teisės priversti jų laikytis arba patenkinti reikalavimus vėliau.

Jei kompetentingos jurisdikcijos teismas kurią nors iš šių nuostatų ir sąlygų pripažintų negaliojančia, šalys sutinka, kad toks sprendimas nepakeis jokių kitų nuostatų ir sąlygų galiojimo bei privalomumo ir kad jos toliau galios visa savo apimtimi, išskyrus tas nuostatas ir sąlygas, kurios pripažintos negaliojančiomis arba neprivalomomis, arba jų dalis.

Jei kiltų klausimų, prašome kreiptis į vietinį „Canon“ ryšių su visuomene biurą.