KŪRYBIŠKAS SPAUSDINIMAS

Išreikškite save naudodami „Canon Zoemini S2“

Sužinokite, kaip šokėjai Max Kion ir Dottzas Brownas įamžina svarbias gyvenimo akimirkas ir niekada nepraleidžia nė vienos, naudodami „du viename“ mažų nuotraukų spausdintuvą iš „Canon“.
Jaunas vyras ir moteris laimingai žiūri į sieną su mažų nuotraukų kolekcija. Moteris laiko „Canon Zoemini S2“.

Kur nuveda jūsų gyvenimo ritmas? Nesvarbu, šokate gatvėje ar leidžiatės į miestą, tyrinėdami pasaulį, su „Canon Zoemini S2“ fiksuokite ir spausdinkite savo unikalias istorijas. Į kišenę telpantis „du viename“ nuotraukų spausdintuvas yra skirtas naudoti su programėle „Canon Mini Print“ ir turinio kūrėjams leidžia fotografuoti ir spausdinti vienu įrenginiu.

„Canon Zoemini S2“ turi lengvą naudoti 8 MP fotoaparatą, technologiją „ZINK™“ ir galimybę įrašyti nuotraukas į „Micro SD“ kortelę vėlesniam laikui, todėl yra puikus įrankis kuriantiems žmonėms, kurie nori išreikšti save akimirksniu: tai suprato šokėjai Max Kion ir Dottzas Brownas, pasiėmę momentinį fotoaparatą ir spausdintuvą į treniruotę sandėlyje.

Šokiai gatvėje

Jaunas vyras ilgais plaukais daro savo ir draugės asmenukę, naudodamas „Canon Zoemini S2“.

Šokėjai Max Kion ir Dottzas Brownas nekantravo pradėti energingą kūrybinę fotosesiją naudojant „Canon Zoemini S2“. Pora buvo vieni iš pirmųjų išbandžiusių šį įrenginį. Jų manymu, tai tobulas įrankis norint kurti būnant bet kur.

Gimusiai Amsterdame, užaugusiai Barselonoje, o dabar gyvenančiai Londone, didžėjei ir ugdančiajai vadovei Max Kion šokis – tai būdas kūrybiškumui išlaisvinti. Ji į tai pradėjo išties rimtai žiūrėti per visoje JK buvusį karantiną COVID-19 pandemijos metu.

„Man visada patiko muzika ir visada labai mėgau šokti, tačiau niekada į tai nežiūrėjau taip rimtai iki karantino, kuris neseniai buvo JK“, – sako Max. „Kaip tik tada ėmiau skirti daugiau laiko stengdamasi praktikuotis ir išmokti naujų dalykų; supratau, kaip labai man tai patinka. Man tai buvo būdas kūrybiškumui išlaisvinti, ypač hauso muzika – neįmanoma nebūti laimingam, šokant su ta muzika. Iš tiesų tai man padeda išlaikyti sveiką protą.“

Be dalyvavimo hauso muzikos prodiuserių muzikiniuose vaizdo klipuose, Max taip pat dalyvauja „shuffle“ šokių grupėje, kuri susirenka įvairiose Londono vietose su garsiakalbiais ir didžėjumi.

„Ta atmosfera yra tokia pakili ir vienijanti, kad visa tai tampa tarsi didele bendruomene, kuri man leidžia kiekvieną savaitę pasikrauti energijos“, – pasakoja Max apie savo sekmadieninių „shuffle“ šokių grupę.

Šokėjas ir architektas iš pietryčių Londono Dottzas Brownas taip pat yra šios grupės dalis. Šokti su draugais jis pradėjo prieš 13 metų.

„Tiesą sakant pradėjau šokti, kai man buvo 15 metų, maždaug tuo metu, kai atsirado „YouTube“, – aiškina Dottzas. „Tada, per mano 18-ąjį gimtadienį, kai baigiau mokyklą, mokslų baigimo proga mano sesuo man padovanojo „Canon“ fotoaparatą. Ėmiau kurti savo vaizdo klipus „YouTube“ kanale – man tai buvo būdas atsitraukti nuo visko ir kažką pabandyti. Kas šešis mėnesius su draugais susiburdavome Trafalgaro aikštėje Londone, kur mes vienas kitą mokydavome judesių, praktikuodavomės ir kurdavome vaizdo klipus Labai tuo susidomėjau būdamas jaunas ir niekada nesustojau.“

3 fotoaparato režimai, padedantys išreikšti kiekvieną akimirką

Ant medinio stalo padėti trys skirtingų spalvų „Canon Zoemini S2“ nuotraukų spausdintuvai aplink kuriuos išdėstytos mažos atspausdintos nuotraukos, kuriose vaizduojami du jauni besilinksminantys žmonės.

„Canon Zoemini S2“ turi integruotą veidrodį ir žiedinę blykstę, kad būtų lengviau daryti asmenukes. Galima rinktis iš trijų spalvų: baltos, rausvai auksinės ir žalsvai mėlynos spalvos. „Man patiko skirtingos spalvos, – sako Max, – o įrenginį naudoti labai paprasta.“ Jei norite tiesiog atspausdinti savo esamas nuotraukas, kodėl gi neišbandžius kitų momentinių spausdintuvų asortimento gaminių, įskaitant „Canon Zoemini“.

Smėlio spalvos kelnes ir spalvingus marškinius vilkintis vyras įsikiša „Canon Zoemini S2“ nuotraukų spausdintuvą į kišenę.

„Jis glotnus, apvalintais kampais ir švelniais kraštais, todėl dedantis į kišenę už nieko neužklius“, – apie „Canon Zoemini S2“ pasakoja Dottzas. Šis gaminys taip pat turi patogią „Micro SD“ kortelės funkciją, kuri leidžia įrašyti patinkančias nuotraukas vėlesniam laikui, jeigu pasibaigtų popierius ar norėtumėte bendrinti nuotraukas socialiniuose tinkluose.

Nekantraudami akimirkas paversti atsiminimais, Dottzas ir Max pasiėmė „Canon Zoemini S2“ į treniruotę tuščiame sandėlyje. Dėl „du viename“ įrenginio plonumo ir lengvumo duetas suprato, kad gali atskleisti savo kūrybiškumą realiuoju laiku.

„Tai buvo beveik kaip meno projektas“, – sako Dottzas. „Mes tiesiog linksmai leidome laiką bėgiodami pastate ir darydami nuotraukas ir tiesiog eksperimentuodami. Mes padarėme asmenukių seriją, tada ant sienos iš atskirų atspausdintų nuotraukų padarėme koliažą, kad iš mažesnių nuotraukų padarytume didesnę.“

Be asmenukių režimo „Canon Zoemini S2“ turi dar du fotoaparato režimus: lauko ir portretų, su galimybe prieš spausdinant redaguoti ir įtraukti filtrus bei rėmelius pačiame fotoaparate, naudojant efektų ir rėmelių mygtukus. Prieš padarydami nuotrauką, naudotojai taip pat patikrinti, ar vaizdai yra sufokusuoti naudodami tiesioginės peržiūros funkciją programėlėje „Canon Mini Print“. Lauko režimas veikia be blykstės, portreto – su automatine blykste, o asmenukių – naudojant žiedinę blykstę.

„Canon Zoemini S2“ ir iškarpų žurnalas ant stalo – juose rodomos nuotraukos, kuriose jaunas vyras ir mergina daro grimasas ir linksminasi.

„Didžiausia mano svajonė visada buvo šokti festivalio scenoje jaučiant minios energiją“, – sako Max, prieš dvejus metus persikėlusi į Londoną siekdama tapti filmų aktore, kol suprato, kad tai – ne jai.

Žmogus, „Canon Zoemini S2“ įrenginiu fotografuojantis sieną, kurioje yra daug mažesnių nuotraukų, kuriose vaizduojami du jauni besilinksminantys žmonės.

„Mano pagrindinė profesija yra architektūra, o praėjusiais metais aš įgijau kvalifikaciją“, – sako Dottzas. „Laisvu laiku savo malonumui šoku ir šiek tiek medituoju.“

Dottzas anksčiau yra naudojęsis momentiniais fotoaparatais ir juos laiko įrankiais, padedančiais kuriantiems žmonėms pagauti akimirką. „Momentiniai fotoaparatai priverčia jus dirbti žinant, kad kiekvienas kadras yra svarbus. Nesinori švaistyti juostelės, šiuo atveju – popieriaus, todėl akimirkos vertė padidinama, o ne sumažinama“, – sako jis. „Čia svarbu jūsų protas, tačiau taip pat – atmintis, nes turite būti sutelkę visą dėmesį į tą akimirką. Negalite tiesiog paspausti užrakto mygtuką, padaryti 60 kadrų ir pasirinkti gražiausią iš jų. Geriausias kadras – vienintelis kadras. Todėl pasirūpinkite, kad jis būtų puikus.

Individualizuokite savo vaizdus

Jaunas vyras ilgais plaukais sėdi ant kėdės, naudodamas savo mobilųjį telefoną, kad galėtų atspausdinti vaizdą „Canon Zoemini S2“ įrenginiu.

„Kai šoku gatvėje ir žmonės sustoja, jie iškart ima šypsotis pamiršę visas problemas“, – sako Dottzas, čia nufotografuotas spausdinantis nuotrauką „Canon Zoemini S2“ įrenginiu. „Čia skleidžiama teigiama energija.“

Besišypsančio jauno vyro ir moters vaizdas, sudarytas iš mažesnių vaizdų serijos ant mėlynai pilkos sienos.

Dottzas ir Max sukūrė plytelėmis išdėliotas spausdintas nuotraukas ant sienos – tai vienas iš būdų kūrybiškai išnaudoti spausdintas nuotraukas.

Prijungusi „Canon Zoemini S2“ prie savo telefono, Max galėjo redaguoti savo mėgstamas nuotraukas prieš atspausdinama jas nemokama atsisiųsti programėle „Canon Mini Print“ – ji suprato, kad skaitmeninių ir spausdintų vaizdų maišymo idėja ją išties įkvepia. Jei norite, galite redaguoti nuotraukas pačiame fotoaparate ir pritaikyti jas prie savo stiliaus.

„Canon Zoemini S2“ buvo labai lengva naudoti, o programėlėje labai paprasta naršyti. „Tai išties švari estetika“, – sako Max. „Man išties patiko galimybė įtraukti įvairių efektų. Galima individualizuoti nuotraukas ir sukurti kone iškarpų albumą, įtraukiant teksto, lipdukų ir filtrų, kurie, mano manymu, yra išties nuostabūs.

„Dažnai matome žmones, kurie padaro momentinių spaudinių nuotraukas ir įkelia jas į savo „Instagram“ paskyrą. Manau, kad galimybė naudoti „Canon Zoemini S2“ tiek skaitmeniniu, tiek fiziniu būdu, yra tikrai nuostabi. Man patinka tas universalumas“.

Perdarykite savo kūrybinį procesą

Stalas, ant kurio yra iškarpų žurnalas juodais puslapiais, šviesiai mėlyna užrašų knygelė ir baltas „Canon Zoemini S2“ nuotraukų spausdintuvas ant jo.

„Canon Zoemini S2“ – tai tarsi „Instagram“ nuotraukos, kurias galite atspausdinti ir fiziškai pasidalyti su aplink esančiais draugais. Tai išties puiku“, – su užsidegimu sako Dottzas.

Entuziastingiems iškarpų albumų kūrėjams, tokiems kaip Max, „Canon Zoemini S2“ taip pat yra puikus įrankis, suteikiantis savito braižo.

„Jis ypač naudingas kuriant iškarpų albumus“, – sako Max. „Man patinka kurti iškarpų albumus – tai man tarsi meditacijos forma. Kartais kuriu juos pagal spalvas, kartais – pagal dalykus, kuriuos surinkau tam tikrą dieną. Kitais atvejais tiesiog pridedu šūsnį lipdukų ir piešiu. Išties mielai naudočiau šį įrenginį pildydama savo iškarpų albumą arba norėdama įamžinti prisiminimus ant sienos.“

Kalbant apie Dottzą, „Canon Zoemini S2“ sužadino jo vaizduotę, padėdamas jam sukurti naujų ir novatoriškų idėjų, susijusių su jo vaizdo klipais ir lipdukais, nes į jį galima įdėti 10 lipnių fotopopieriaus „ZINK™“ lapų.

„Jis prideda dar vieną kūrybiškumo aspektą“, – sako Dottzas, kuris taip pat turi „Instagram“ paskyrą, kurią jis naudoja kaip skaitmeninį iškarpų albumą. „Savo galvoje iškart įsivaizduoju kai kuriuos vizualinius efektus, kuriuos bandau padaryti savo vaizdo klipuose. Pavyzdžiui, jei padaryčiau nuotrauką, ją atspausdinčiau ir parodyčiau į fotoaparatą, ta nuotrauka būtų pirmu kito vaizdo klipo kadru. Tai atrodo kaip išties puikus įrankis.“

„Naudojant lipnų popierių, galima sukurti apskritą paveikslėlį, kuriame būtų jūsų animacinis efektas“, – tęsia jis. „Galima aplink jį sukurti baltą ar juodą žiedą, atspausdinti tą apskritimą, užsiklijuoti jį ant savo kepurės, sportbačių ar telefono dėklo nugarėlės.“

Kad ir kaip norite tinkinti savo vaizdus, „Canon Zoemini S2“ leidžia paversti akimirkas atsiminimais ir dalytis jais su draugais – užfiksuokite gyvenimo ritmą.

Autorė: Lorna Dockerill

Susiję gaminiai

  • Spausdintuvai namams

    Canon Zoemini 2

    Akimirksniu spausdinkite iš savo išmaniojo telefono bet kada ir bet kur, naudodami kišeninio dydžio, baterijomis maitinamą spausdintuvą „Zoemini 2“.
  • Momentiniai fotoaparatai ir kišeniniai spausdintuvai

    Canon Zoemini S2

    Pagerinkite savo asmenukes, naudodami į kišenę telpantį fotoaparatą-spausdintuvą, kuriame įrengtas veidrodis, žiedinė blykstė, nuotolinis užraktas ir tiesioginės peržiūros funkcija.

Susiję straipsniai