SPAUSDINIMAS

Aukšta kokybė, mažos išlaidos, dideli kiekiai: susipažinkite su PIXMA G650 ir G550 „MegaTank“ spausdintuvais

Išsamiai susipažinkite su naujaisiais „PIXMA MegaTank“ spausdintuvais ir sužinokite, kodėl jie idealiai tinka verslo savininkams ir yra puikus pasirinkimas jūsų namų biurui.
Spausdintuvas „Canon PIXMA G550“ spalvingų 4x6 col. nuotraukų apsuptyje.

Nesvarbu, ar fotografuojate dokumentams, turite portretų studiją ar grafinio dizaino biurą, jūsų verslui svarbi aukšta vaizdo kokybė ir mažos spausdinimo išlaidos. Naujausiais „Canon PIXMA MegaTank“ spausdintuvais – PIXMA G650 ir PIXMA G550 – galima išspausdinti visą gyvenimą išliekančias nuotraukas. O dėl įspūdingos rašalo išeigos sutaupyta pinigų suma bus ne mažiau patraukli, nei patys spaudiniai. Pasinaudokite mūsų skaičiuotuvu ir sužinokite, kiek išleidžiate spausdinimui.

Abiem spausdintuvams naudojamas visiškai naujas šešių spalvų „ChromaLife100“ dažinio rašalo rinkinys, sukurtas taip, kad atlaikytų laiko išbandymus: ant popieriaus „Canon Plus Glossy II PP-201“ išspausdintos nuotraukos fotoalbume išlieka iki 100 metų. Ir spausdindami klientams, ir naudodami asmeniniuose fotoalbumuose galite būti ramūs, kad ši kokybė išliks visą gyvenimą.

„PIXMA G650“ ir „PIXMA G550“ rašalo rinkinyje pritaikyta reikšminga naujovė – jame yra specialūs raudoni ir pilki dažai, suteikiantys spaudiniams papildomo gyvumo. Raudona spalva išplečia spalvų gamą sodresniais atspalviais, o pilkas rašalas sustiprina spalvas tamsiose srityse, kad būtų stipresnis kontrastas ir tikroviškesnis pojūtis. Dar vienas specialaus pilko rašalo pranašumas – spalvos atkuriamos stabiliau, todėl nuoseklūs rezultatai pasiekiami ant įvairaus fotopopieriaus – o tai reiškia ryškesnius spaudinius jūsų versle.

Su viena rašaline išspausdinkite iki 3 800 4x6 formato nuotraukų

„Canon PIXMA G650“ ir fotoaparatas ant viršaus, aplinkui daug nuotraukų.

Papildomas raudonas ir pilkas rašalas išplėtė spalvų gamą, todėl nuotraukos yra sodresnės, dinamiškesnės, nei būtų įmanoma su keturių spalvų rašalo rinkiniu.

„PIXMA G650“ ir „PIXMA G550“ turi didelės talpos užpildomas rašalines, todėl suteikia daug patogesnį ir ekonomiškesnį būdą spausdinti, nes nereikia nuolat užsakinėti ir keisti vienkartinių rašalo kasečių. Be to, nuotraukų spausdintuvai „PIXMA G650“ ir „PIXMA G550“ yra labai efektyvūs ir išspausdina labai didelius kiekius – iki 3 8001 4x6 col. nuotraukų su vienu rašalo buteliukų rinkiniu.

Rašalines papildyti labai paprasta. Buteliukai ir rašalinių dangteliai yra pažymėti spalvomis, o kiekviena anga yra tokios formos, kad į ją telpa tik tinkamas rašalo buteliukas, todėl tikrai nesuklysite jas pildydami. Buteliukų spausti nereikia ir rašalas automatiškai nustojamas pilti, kai rašalinė užpildoma – net rašalinių dangteliai sukurti taip, kad būtų lengva laikyti. Todėl prižiūrint šiuos spausdintuvus ne tik nėra vargo, bet ir lieka švarios rankos.

Ranka, imanti „PiXMA G“ serijos spausdintuvu ką tik išspausdintą pomidorų nuotrauką.

Spausdintuvų „PIXMA G650“ ir „PIXMA G550“ šešių spalvų dažinio rašalo rinkinys užtikrina aukštos kokybės ir ilgaamžes nuotraukas, nes jame naudojama „ChromaLife100“ technologija.

Ranka, pilanti iš buteliuko raudoną rašalą į „PIXMA G“ serijos spausdintuvą, šalia kurio stovi kiti buteliukai.

Spausdintuvai „PIXMA G650“ ir „PIXMA G550“ yra sukurti taip, kad juos būtų lengva prižiūrėti, įskaitant rūpesčių nekeliantį rašalo papildymą ir paprastą rašalo priežiūros kasetės keitimą.

Siekiant sumažinti prastovų trukmę, nuotraukų spausdintuvai „PIXMA G650“ ir „PIXMA G550“ tiksliau tiekia popierių ir juose telpa daug (iki 100 A4 formato) lapų. Juose taip pat įrengtos naudotojo keičiamos spausdinimo galvutės2 ir rašalo priežiūros kasetės. Be to, kiekvienas modelis turi visų taškų LCD ekraną, todėl galite stebėti priežiūros kasetę, reguliuoti spausdintuvo nustatymus ir atpažinti bet kokias spausdinimo klaidas, kad spausdinimas kiekvieną kartą vyktų sklandžiai.

„PIXMA G650“ ir „PIXMA G550“ sukurti taip, kad juos būtų lengva ne tik prižiūrėti, bet ir naudoti, todėl jais galima spausdinti belaidžiu būdu iš įvairiausių įrenginių ir jie yra suderinami su programėle „Canon PRINT“, „Mopria Print Service®“ ir „Apple AirPrint®“. Jie net gali veikti su „Amazon Alexa“ išmaniaisiais garsiakalbiais, todėl galite spausdinti tiesiog nurodydami balsu.

Daugiafunkcis spausdintuvas

Vaizdą kopijuojantis „PIXMA G650“.

„PIXMA G650“ turi integruotą kopijavimo ir nuskaitymo funkciją, todėl patenkins visus jūsų namų biuro poreikius.

„PIXMA G“ serijos spausdintuvas, spausdinantis vaizdą iš išmaniojo telefono.

„PIXMA G650“ ir „PIXMA G550“ galima įjungti belaidžiu būdu nusiuntus spausdinimo instrukcijas, o baigę užduotį jie automatiškai išsijungs.

Nors abu modeliai pasižymi vienodais aukštos kokybės didelių kiekių spausdinimo pajėgumais, PIXMA G650 dar turi kopijavimo funkciją ir 600x1200 tašk./col. skaitytuvą, todėl yra puikus daugiafunkcis spausdintuvas, lengvai rasiantis vietą darbe arba namų biure. „PIXMA G650“ ir „PIXMA G550“ modeliai taip pat turi automatinio įjungimo ir išjungimo funkciją. Ši energijos taupymo funkcija suteikia galimybę nusiųsti spausdinimo užduotis iš nešiojamojo kompiuterio, telefono arba belaidžiu ryšiu veikiančio fotoaparato, kol dirbate kitoje vietoje, kad jos jūsų lauktų, kai grįšite. Suderinamumas su „PIXMA Cloud Link“ reiškia, kad nuotraukas ir dokumentus galite spausdinti ir iš socialinių tinklų bei dalijimosi nuotraukomis svetainių.

Taip pat efektyviai veikiantys su paprastu A4 formato popieriumi kaip ir su 6x4 col. nuotraukomis, spausdintuvai „PIXMA G650“ ir „PIXMA G550“ su vienu spalvoto rašalo buteliukų rinkiniu gali išspausdinti 8000 A4 formato lapų. Jais taip pat galite spausdinti iki 1200 mm lankstinukus ir plakatus per kelis A4 formato lapus, atsisiuntę „Microsoft Windows“ skirtą „Canon“ programinę įrangą „PosterArtist Lite“.

Naudodami universalius spausdintuvus „PIXMA G650“ ir „PIXMA G550“, smulkiojo verslo savininkai gali pasiūlyti įvairių spausdinimo paslaugų klientams už prieinamą kainą. Jie tobulai tinka automatinių fotobūdelių operatoriams ir nuotraukas dokumentams siūlantiems fotografams, taip pat rinkodaros profesionalams, kuriems reikia kurti daug plakatų, lankstinukų ir kitos reklaminės medžiagos. Jeigu ieškote talpaus, patogaus ir nebrangiai, bet kokybiškai, spausdinančio spausdintuvo, nepraleiskite šio naujausio „Canon“ serijos „MegaTank“ papildymo.

Autorius: Marcus Hawkins

  1. Puslapių išeiga – tai numatoma vertė, nustatyta pasitelkus individualius „Canon“ bandymo metodus, naudojant ISO/IEC 29103 diagramos ir nepertraukiamo spausdinimo imitavimą su pakaitinėmis rašalinėmis po pradinės sąrankos.
  2. Pasiūla priklauso nuo regiono.

Susiję gaminiai

  • PIXMA 650

    Spausdintuvai namams

    PIXMA G650

    Pirmasis daugiafunkcis spausdintuvas „PIXMA G“ serijoje su šešiomis užpildomomis dažų pagrindo rašalo rašalinėmis „PIXMA G650“ užtikrina fotokokybės rezultatus didelėmis apimtimis ir už neįtikėtinai mažą kainą.
  • PIXMA G550

    Spausdintuvai namams

    PIXMA G550

    Vienafunkcis spausdintuvas su šešiomis užpildomomis rašalinėmis, kad galėtumėte kokybiškai spausdinti didelius kiekius už neįtikėtinai mažą kainą.
  • Rašaliniai spausdintuvai

    Plus Glossy II PP-201

    „Canon“ fotopopierius „Plus Glossy II“ – idealus fotopopierius aukščiausios kokybės spaudiniams blizgiu paviršiumi išgauti. Jis puikiai tinkamas skaitmeninėms nuotraukoms ir visoms perspausdintoms nuotraukų kopijoms.

Susiję straipsniai

  • SPAUSDINIMO PATARIMAI

    „MegaTank“ spausdintuvai ir jų privalumai

    Sužinokite šešias priežastis, kodėl jums reikalingas „MegaTank“ spausdintuvas.

  • SPAUSDINIMAS

    Geriausi spausdintuvai dizaineriams

    Dizaineriams spausdintuvas yra nepamainomas įrankis – padėsime išsirinkti jūsų poreikiams tinkamiausią modelį.

  • SPAUSDINIMAS

    Rašalinis ar lazerinis spausdintuvas – kuris iš jų tinkamiausias jums?

    Sužinokite „Canon“ rašalinių ir lazerinių spausdintuvų skirtumus ir atsižvelgdami į savo poreikius išsiaiškinkite, kuris geriausiai tinka jums.

  • SPAUSDINIMAS

    Kaip naudoti spausdintuvą su belaidžio ryšio funkcija

    Išmanūs būdai išnaudoti visas savo spausdintuvo su belaidžio ryšio funkcija galimybes.